Maak een afspraak
De kracht van eenvoud | 30 januari
30 Jan

De kracht van eenvoud | 30 januari

Wist u dat een het belangrijk is om bij het uitzoeken van een nieuwe keuken ook te kijken naar de inrichting van de andere ruimtes in uw huis? Op 30 januari 2021 geeft Mirjam Smakman interieuradvies bij Van Manen Keukens. Samen met u zal Mirjam een passend advies maken voor uw droomkeuken, rekening houdend met uw wensen en ideeën. Mirjam staat erom bekend om de kracht van eenvoud in ruimtes naar boven te halen en u deze ook te laten ervaren.

Zorg dat u goed voorbereid bent als u langskomt om het beste uit dit interieuradvies te halen! Neem bijvoorbeeld bouwtekeningen, een vloerplan en moodboards mee. Deze kunnen dan meegenomen worden in het gesprek.

Wilt u er zeker van zijn dat u 30 januari tijdens uw bezoek aan Van Manen Keukens interieuradvies kan ontvangen van styliste Mirjam Smakman? Vul dan hiernaast het formulier in en reserveer alvast uw moment.

Meld je gratis aan

BORA
Franke
Quooker
Smeg
Gaggenau
Pitt
ETNA
Wave
Siemens
ATAG
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.