Maak een afspraak
De kracht van eenvoud | 9 januari
09 Jan

De kracht van eenvoud | 9 januari

Ook in 2021 geeft Mirjam Smakman weer interieuradvies bij van Manen Keukens. Wilt u ervaren wat de kracht van eenvoud kan doen voor uw interieur? Kom dan op 9 januari naar Van Manen keukens, die dag geeft styliste Mirjam Smakman gratis interieuradvies. Tijdens dit interieuradvies wordt er niet alleen gekeken naar de mogelijkheden voor uw droomkeuken, maar het interieur van uw gehele huis wordt hierbij betrokken. Uw keuken is immers een onderdeel van uw huis en niet een op zich zelfstaande ruimte. Tijdens dus één uur durende advies gesprek wordt er dus gekeken naar de mogelijkheden voor uw droomkeuken, denk hierbij aan inrichting, kleur combinaties en functionaliteit.

Wilt u het meeste uit dit gesprek halen? Zorg dan dat u bouwtekeningen, een vloerplan en/of moodboards meeneemt naar deze afspraak. Dit is een goed startpunt om dit advies ook bij uw wensen en ideeën aan te laten sluiten.

Wilt u er zeker van zijn dat u 9 januari tijdens uw bezoek aan Van Manen Keukens interieuradvies kan ontvangen van styliste Mirjam Smakman? Vul dan hiernaast het formulier in en reserveer alvast uw moment.

Meld je gratis aan

Pitt
Gaggenau
Neff
Miele
Siemens
AEG
BOSCH
Arte
Doeco
Hillstones
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.