Maak een afspraak
De kracht van eenvoud | 28 november
28 Nov

De kracht van eenvoud | 28 november

Wilt u ervaren wat de kracht van eenvoud kan doen voor uw interieur? Zaterdag 28 november 2020 geeft styliste Mirjam Smakman gratis interieuradvies bij Van Manen Keukens. Samen met u zal Mirjam een uur lang de mogelijkheden voor uw interieur met u bespreken. Niet alleen het interieur van de keuken komt hierbij aan bod, ook zal er worden gekeken naar het interieur van de rest van uw huis. Alle ruimtes in uw huis staan namelijk niet op zichzelf en vormen een onderdeel van één geheel, daarom is het belangrijk om hier over na te denken bij uw ontwerp.

Zorg dat u goed voorbereid bent als u langskomt om het beste uit dit interieuradvies te halen! Neem bijvoorbeeld bouwtekeningen, een vloerplan en moodboards mee.

Wilt u er zeker van zijn dat u 28 november tijdens uw bezoek aan Van Manen Keukens interieuradvies kan ontvangen van styliste Mirjam Smakman? Vul dan hiernaast het formulier in en reserveer alvast uw moment.

Meld je gratis aan

Siemens
AEG
Doeco
Wave
Gaggenau
Arte
BOSCH
Franke
Leight
ETNA
Afspraak maken!

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Uiteraard treffen wij gepaste maatregelen. Ons team staat voor u klaar! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • MM slash DD slash JJJJ