Corona Virus Maatregelen

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Ons WoonThemaCentrum bestaat uit verschillende afdelingen zoals haarden en kachels, keukens, badkamers, vloeren, slaapsystemen, zonwering en Pronto Wonen.

Uit veiligheidsoverwegingen kunt u nu via de hoofdingang alleen Haarden & Kachels, Parketvloeren, Badkamers en Keukens bezoeken. Wilt u naar de showroom van Zonwering, de Beddenspecialist of Pronto Wonen? Dan neemt u de zij-ingang (begin parkeerplaats).

GESCHEIDEN ENTREES EN DOORGANGEN GESLOTEN

Met het sluiten van doorgangen naar verschillende afdelingen en het scheiden van entrees voor de diverse afdelingen, is het voor ons eenvoudiger om het aantal bezoekers te registreren. Hoewel het RIVM aangeeft iedere bezoeker tenminste 15 m2 ruimte te geven, hebben wij deze veiligheidsmarge verdubbeld naar ruim 35 m2 per bezoeker. Verder zijn in het hele WoonThemaCentrum extra schoonmaakrondes en hygiënemaatregelen genomen.

Verder hanteren we de volgende richtlijnen:

  • Houd 1,5 meter afstand van zowel gasten als medewerkers
  • Tijdens een afspraak mag u met maximaal 2 volwassenen komen. Wij vragen om kinderen thuis te laten, om zo het limiet niet te overschrijden.
  • Heeft u verkoudheidsklachten (hoesten en/of benauwdheid) en/of koorts dan vragen wij u om niet naar Van Manen Keukens te komen
  • Behoort u tot een kwetsbare doelgroep dan adviseren wij u niet nu naar Van Manen Keukens te komen maar op een later moment
  • Bent u in aanraking geweest met een Corona-patiënt? Dan vragen wij u op dit moment ook niet naar Van Manen Keukens te komen

Vanzelfsprekend houden wij alle ontwikkelingen rondom de uitbraak van het Coronavirus nauwlettend in de gaten. De gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers staat voorop.

Het virus verspreidt zich vooral via hoesten en niezen, buiten het lichaam kan het virus niet goed overleven. Wij adviseren daarom de richtlijnen voor hoesten en niezen van het RIVM te hanteren.

ONZE SHOWROOM IS GEWOON GEOPEND

Wilt u inspiratie opdoen voor de inrichting van uw woning? Onze showrooms zijn gewoon geopend volgens de normale openingstijden.