Nieuwbouw woning | Enka – Het Carré

Enka – Het Carré | Nieuwbouw huizen

De nieuwbouw woningen op het Enka terrein in Ede worden gekarakteriseerd doordat de woningen zijn gebouwd in de monumentale Carrémuur. Heeft u onlangs één van deze woningen gekocht? Van harte gefeliciteerd! U heeft een geweldige woning met een industriële uitstraling en vol historie bemachtigd. Belangrijk hierbij is om ook dit terug te laten zien in de binnenkant van uw huis. Interieur brengt warmte in huis en een wel overwogen keuken kan hierbij niet ontbreken. Een grote landelijke keuken waarbij u met het hele gezelschap kan natafelen of juist een praktische keuken zodat u al uw spullen kwijt kan. Er zijn veel keuzes die gemaakt moeten worden bij het kiezen van uw ideale keuken. Daarom helpen wij u graag een handje verder. Wij vertellen u in 6 stappen waar u op moet letten bij het samenstellen van uw droomkeuken.

We hebben als partner al een aantal nieuwbouwprojecten voorzien van een nieuwe keuken. Maar ook op particuliere basis hebben we veel nieuwbouw woningen van een nieuwe keuken voorzien. Ook voor de nieuwbouw woningen in Enka – Het Carré.

Nieuwe keuken kopen Enka – Het Carré

Als u een nieuwe keuken voor uw nieuwe woning wilt aanschaffen, moet u rekening houden met vele onderdelen. Allereerst moet er bijvoorbeeld rekening worden gehouden met de beschikbare oppervlakte. Aansluitend is het belangrijk dat u de verschillende keukentypes en -stijlen kent zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. Natuurlijk is ook de functionele kant van het kiezen van een keuken van groot belang. Samen met u kunnen we bepalen welke indeling en opstelling u het beste kunt toepassen, welke keukentoestellen nodig zijn en welke verlichtingsmogelijkheden het beste uitkomen in uw nieuwbouw woning in Enka – Het Carré. Tevens bekijken we voor u waar de elektra- en wateraansluiting benodigd zijn, eventueel met een bar of kookeiland. Kortom, er zijn genoeg punten waar we samen met u naar gaan kijken als u een keuken voor uw nieuwe huis wilt aanschaffen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Van Manen Keukens? Vraag nu uw gratis keukenboek aan ter inspiratie of bekijk onze voorgaande keukenprojecten.

Heeft u vragen omtrent de keuken opties of wilt u graag verder geholpen worden bij het maken van de juiste keuzes voor uw keuken? Onze werknemers staan graag voor uw klaar om samen uw ideale keuken te creëren.

Samen maken we een thuis van uw nieuwbouw appartement in Enka – Het Carré in Ede.

 

Maak vrijblijvend een afspraak

  • Gratis advies op maat middels een persoonlijk gesprek
  • Uitstekende garantie
  • Eigen monteurs
  • Gasvrij wonen