Nieuwbouw partners

Keuken nieuwbouw projecten

Wij voorzien nieuwbouw projecten ook van keukens. Na meerdere malen onderdeel te zijn geweest van nieuwbouw projecten weten we precies waar rekening mee gehouden dient te worden voor een soepel verloop van het hele proces tot en met het plaatsen van de keukens. De nieuwbouw tekeningen zullen ter ondersteuning ervoor zorgen dat wij de ruimte van de nieuwe keuken optimaal benutten. We zullen de keuken zodanig inrichten dat hij bij uw wensen past.

Koopt u een woning binnen één van onze nieuwbouw projecten? Dan kunnen we u tegen extra aantrekkelijke voorwaarden helpen. Typisch Van Manen Keukens. Dat voelt goed. Kom naar onze keuken showroom om ideeën op te doen of maak een afspraak!

Heeft u een woning gekocht van het project Parkveld Daalhuizen? Dan praten we graag samen over de invulling van uw keuken. Maak een afspraak met Josbert Goudriaan. Hij is volledig op de hoogte van dit project.

Sluiten

Maakt een afspraak met ontwerper Josbert. Hij ontwerp graag een unieke woonkeuken voor uw De Bye woning!

Sluiten

Josbert Goudriaan denkt graag mee voor de invulling van de keuken in uw nieuwbouwwoning. Josbert heeft ruime ervaring met het inrichten van nieuwbouwwoningen. Maak direct een afspraak!

Sluiten

Holzenbosch bestaat uit verschillende fases. Holzengaarde, Holzenbrink, Holzenhoef en Holzenweide.

Voor de keuken in uw woning van het project Holzenbosch bent u bij ons aan het juiste adres. Josbert Goudriaan begeleidt dit project en is daarom volledig op de hoogte. Maak eens een afspraak met Josbert en ontdek wat er in uw keuken mogelijk is!

Sluiten

Komt u langs om uw plannen te bespreken? Neem contact op met Josbert Goudriaan, hij is uw vaste aanspreekpunt voor dit project. Bel 06- 442 064 65 of mail naar jgoudriaan@vanmanen.nl voor een afspraak.

Sluiten

14 rugwoningen. Ideaal voor starters. Vanaf € 155.000,- v.o.n.
Complete starterswoning inclusief sanitair en keuken. De woning heeft een woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen en is standaard voorzien van twee slaapkamers. Op de tweede verdieping bestaat zelfs de mogelijkheid om een derde slaapkamer te realiseren.

Sluiten

Heeft u een woning gekocht op plan Doornsteeg - De Boomgaard in Nijkerk? Bel Josbert Goudriaan, de keukenadviseur van dit ontwerp. Bel 06- 442 064 65 of mail naar jgoudriaan@vanmanen.nl voor een afspraak.

Sluiten

Het nieuwbouwproject Jonkershof in Barneveld omvat 4 (half) vrijstaande, 7 comfort en 4 stadswoningen. Deze centrumlocatie is uitermate geschikt voor senioren. Om die reden werd rekening gehouden met de slaap- en badkamer op de begane grond.

Voor het unieke project Jonkershof in Barneveld is van Manen Keukens geselecteerd als uw keukenleverancier. Samen met u willen we graag helpen uw droomkeuken te realiseren. Wij coördineren alles precies zoals u wilt. Dankzij onze goede relatie met de aannemer regelen we het gehele traject, van planning tot montage en eventuele aanpassingen. Alles is mogelijk en voor ieder budget hebben wij de passende oplossing.

Sluiten

De drie 4-onder-1 kapwoningen in de eerste fase zijn ontworpen door Van Bokhorst
Architecten. De bouw zal gerealiseerd worden door Bouwbedrijf van de Kolk uit Garderen.

Van Manen Keukens is nauw aan dit project verbonden en werkt samen met de bouwer en andere betrokken partijen.
Wij denken dan ook graag met u mee in uw keukenplannen en laten graag onze mogelijkheden zien.
Contactpersoon voor dit project is Josbert Goudriaan. Maak een afspraak met hem op 0342-405367.

Sluiten

Voor dit unieke project in Kootwijkerbroek zijn wij geselecteerd als uw keukenleverancier. En u kunt met een gerust hart uw keukendromen bij ons in vervulling laten gaan. Door nauwe samenwerking met de aannemer hoeft u zich geen zorgen te maken omtrent planning, montage en eventuele aanpassingen. Alles is mogelijk en voor ieder budget hebben wij de passende oplossing. Dat voelt goed.

Sluiten