Demontage, stukadoren, vloer, leidingwerk, haard, keuken
Project 1 – Bunschoten-Spakenburg

Project 1 – Bunschoten-Spakenburg

Natuur en beton Fronten met een eiken nerf. De ruime afstand tussen de laden onderling maakt bedienen mogelijk. Het verschil tussen uitstraling van de woning en van de keuken en woonkamer is enorm. Rond dit gegeven werd een keukenontwerp bedacht waarin deze contrasten tot in het uiterste zijn doorgevoerd. Het maakt deze woning tot een uitgebalaceerd geheel. PITT cooking De nieuwe kooksensatie. Dit unieke concept geeft een nieuwe exclusieve uitstraling aan de moderne keuken van de toekomst. Met volledig geïntegreerde branders in het werkblad, die naar wens op verschillende wijzen gepositioneerd kunnen worden, krijgt koken een volledig nieuwe dimensie. Novy design afzuigkap…

Lees meer

Natuur en beton
Fronten met een eiken nerf. De ruime afstand tussen de laden onderling maakt bedienen mogelijk. Het verschil tussen uitstraling van de woning en van de keuken en woonkamer is enorm. Rond dit gegeven werd een keukenontwerp bedacht waarin deze contrasten tot in het uiterste zijn doorgevoerd. Het maakt deze woning tot een uitgebalaceerd geheel.

PITT cooking
De nieuwe kooksensatie. Dit unieke concept geeft een nieuwe exclusieve uitstraling aan de moderne keuken van de toekomst. Met volledig geïntegreerde branders in het werkblad, die naar wens op verschillende wijzen gepositioneerd kunnen worden, krijgt koken een volledig nieuwe dimensie.

Novy design afzuigkap Centina
Met de aantrekkelijke belijning en eigentijdse LED-verlichting is de Centina een blikvanger in uw keuken. Natuurlijk is de Centina ook uiterst functioneel: een geruisloze werking, randafzuiging voor maximaal rendement en een subtiele bediening met touch screen.

Miele inbouwapparaten met Panoramicdesign
Panoramicdesign van Miele staat voor honderd procent design en functionaliteit, gekenmerkt door een horizontaal lijnenspel, waardoor met de stoomoven en de inbouwkoffieautomaat van Miele één geheel is te vormen. Het horizontale Panoramicdesign sluit bovendien naadloos aan bij de steeds strakkere vormgeving van andere huishoudelijke elektronica, waardoor de fusie tussen woon-, werk- en leefruimte eindelijk werkelijkheid wordt.

Lees minder
'Deze keuken maakt deze woning tot een uitgebalaceerd geheel' Mevrouw van Halteren
Project 1 – Bunschoten-Spakenburg
Project 1 – Bunschoten-Spakenburg
Project 1 – Bunschoten-Spakenburg