Bouwkundige werkzaamheden, muzieksysteem, keuken, meubelen
Project 6 – Oss

Project 6 – Oss

Sfeervol en huiselijk. Robuust en warm. Dát is deze LifeStyle Keuken. Een keuken die past bij uw persoonlijke manier van wonen. Een verrassende en inspirerende beleving. De LifeStyle Keuken staat garant voor kwaliteit en exclusiviteit. Met fraaie apparatuur van topkwaliteit en voorzien van moderne snufjes. Zo is het fijn kokkerellen. Zo wordt koken een kunst. In deze ambiance geniet u van het samenzijn met familie of vrienden. Om daarna gezellig aan te schuiven aan de eettafel. In dezelfde stijl als uw keuken. In die fijne sfeer verblijft iedereen graag in uw huis!

Lees meer

Sfeervol en huiselijk. Robuust en warm. Dát is deze LifeStyle Keuken. Een keuken die past bij uw persoonlijke manier van wonen. Een verrassende en inspirerende beleving. De LifeStyle Keuken staat garant voor kwaliteit en exclusiviteit. Met fraaie apparatuur van topkwaliteit en voorzien van moderne snufjes. Zo is het fijn kokkerellen. Zo wordt koken een kunst.

In deze ambiance geniet u van het samenzijn met familie of vrienden. Om daarna gezellig aan te schuiven aan de eettafel. In dezelfde stijl als uw keuken. In die fijne sfeer verblijft iedereen graag in uw huis!

Lees minder

BartJan van Dam

Ontwerp- en verkoopadvies / marketing
Sfeervol en huiselijk. Robuust en warm. Dát is deze LifeStyle Keuken. Mevrouw van Lith
Project 6 – Oss
Project 6 – Oss
Project 6 – Oss