Interieurarchitect | Henriette de Jong 15-2 (VOL)

15 februari INTERIEURADVIES Bezoek zaterdag 15 februari de afdeling Haarden & Kachels van Van Manen en ontvang vrijblijvend advies van interieurarchitect Henriëtte de Jong. Zij helpt u graag bij de indeling van uw interieur. Wilt u bijvoorbeeld een kachel in uw nieuwe interieur, maar weet u niet zo goed waar u rekening mee moet houden? Henriette de Jong er om u zoveel mogelijk te helpen bij uw persoonlijke situatie en ruimte. Uw wensen zijn hierbij het uitgangspunt. Afspraak maken? Wilt u meer informatie over Van Manen Haarden en Kachels Interieuradvies of wilt u zich aanmelden? Volg dan deze link.

Lees verder

Interieurarchitect | Henriette de Jong 18-1 (VOL)

18 januari INTERIEURADVIES Bezoek zaterdag 18 januari de afdeling Haarden & Kachels en maak gebruik van vrijblijvend advies van de interieurarchitect Henriëtte de Jong. Zij helpt u graag bij de indeling van uw interieur. Daarbij kan het zijn dat u graag een haard of kachel in huis wilt, maar niet precies weet waar u daarbij het beste rekening mee moet houden. Daarvoor is Henriette de Jong er om u zoveel mogelijk te helpen bij uw persoonlijke situatie en ruimte. Uw wensen zijn hierbij het uitgangspunt. Afspraak maken? Wilt u meer informatie over Van Manen Haarden en Kachels Interieuradvies of wilt…

Lees verder

Interieurarchitect | Henriette de Jong 09-11

Is een haard of kachel in uw woning een grote, onvervulde wens omdat u geen idee heeft waar u deze moet plaatsen? Maak dan gebruik van gratis interieuradvies van binnenhuisarchitect Henriëtte de Jong in de showroom van Van Manen! Maak gebruik van professioneel interieuradvies Henriëtte de Jong van INIZIO Binnenhuisarchitectuur komt op verschillende zaterdagen naar onze showroom om klanten te voorzien van professioneel advies. Achter de schermen werken we al jaren samen en kennen we Henriëtte als een enthousiaste dame met passie voor haar vak. Haar enthousiaste werkwijze sluit perfect aan bij de onze, vandaar dat we de samenwerking uitbreiden naar de showroom….

Lees verder

Maak een afspraak

Bij Van Manen Keukens vinden we het fantastisch om u te begeleiden bij het realiseren van een nieuwe keuken.

Maak nu een afspraak

Gratis keukenboek aanvragen

Brochure

Stuur mij het gratis keukenboek