Maak een afspraak
Enka – Het Carré | Nieuwbouw huizen

Enka – Het Carré | Nieuwbouw huizen

Genieten van uw droomkeuken. Dat voelt goed.

Enka – Het Carré | Nieuwbouw huizen

De nieuwbouw woningen op het Enka terrein in Ede zijn gekarakteriseerd doordat de woningen zijn gebouwd in de monumentale Carrémuur. Heeft u onlangs één van deze woningen gekocht? Van harte gefeliciteerd! U heeft een geweldige woning met een industriële uitstraling en vol historie bemachtigd. Belangrijk hierbij is om ook dit terug te laten zien in de binnenkant van uw huis. Interieur brengt warmte in huis en een wel overwogen keuken kan hierbij niet ontbreken. Een grote landelijke keuken waarbij u met het hele gezelschap kan natafelen of juist een praktische keuken zodat u al uw spullen kwijt kan. Er zijn veel keuzes die u moet maken bij het kiezen van uw ideale keuken. Daarom helpen wij u graag een handje verder.

We hebben als partner al een aantal nieuwbouwprojecten voorzien van een nieuwe keuken. Maar ook op particuliere basis hebben we veel nieuwbouw woningen van een nieuwe keuken voorzien. Ook voor de nieuwbouw woningen in Enka – Het Carré.

Nieuwe keuken Het Carré

Als u een nieuwe keuken voor uw nieuwe woning wilt aanschaffen, moet u rekening houden met vele onderdelen. Allereerst dient u rekening te houden met de beschikbare oppervlakte. Aansluitend is het belangrijk dat u de verschillende keukentypes en -stijlen kent zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. Natuurlijk is ook de functionele kant van het kiezen van een keuken van groot belang. Samen met u kunnen we bepalen welke indeling en opstelling u het beste kunt toepassen, welke keukentoestellen nodig zijn en welke verlichtingsmogelijkheden het beste uitkomen in uw nieuwbouw woning in Enka – Het Carré. Tevens bekijken we voor u waar de elektra- en wateraansluiting benodigd zijn, eventueel met een bar of kookeiland. Kortom, er zijn genoeg punten waar we samen met u naar gaan kijken als u een keuken voor uw nieuwe huis wilt aanschaffen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Van Manen Keukens? Vraag nu uw gratis keukenboek aan ter inspiratie of bekijk onze voorgaande keukenprojecten.

Heeft u vragen omtrent de keuken opties of wilt u graag verder geholpen worden bij het maken van de juiste keuzes voor uw keuken? Onze werknemers staan graag voor uw klaar om samen uw ideale keuken te creëren.

Samen maken we een thuis van uw nieuwbouw appartement in Enka – Het Carré in Ede.

 

 

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

Josbert - Van Manen Keukens

Direct meer weten?
Neem contact op met Josbert

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ