Maak een afspraak
Over ons

Leuk u (weer) te zien!

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montage

Vooruit, kort iets over onszelf

Van Manen Keukens is een degelijk familiebedrijf. In 1974 begon Wouter van Manen met de verkoop van kachels en in 1989 werden dat ook keukens. Inmiddels staat Wouters zoon Alfred aan het roer en zijn we uitgegroeid tot de meest complete keukenspeciaalzaak in de wijde omtrek, van Assen tot Antwerpen en van Doetinchem tot Den Haag.

Al bijna een halve eeuw komen mensen naar Van Manen Keukens. Wij hebben inmiddels vele families aan een nieuwe keuken geholpen en zijn trots dat vaak ook de volgende generatie bij ons aanklopt: kwaliteit en persoonlijke service staan garant voor levenslange relaties.

Wij geloven in samenwerken. Door zij aan zij de stappen te zetten die nodig zijn helpen wij u niet zomaar aan uw droomkeuken, maar aan de keuken waar u niet van durfde te dromen. Daarvoor zetten we graag een stapje extra. Een partner op wie u kunt bouwen: dat voelt goed!

Aangenaam kennis te maken

Wij vinden een persoonlijke, prettige relatie heel belangrijk. Daarom stellen wij ons graag even aan u voor!

Remco de Koning
Ontwerp- en verkoopadviseur

“Remco geniet ervan om wensen van klanten in beeld te brengen en daar met de juiste ingrediënten een passend ontwerp van te maken.

Richard Van Roekel
Monteur

“Richard werkt zij aan zij met Joop. Een mooie combinatie. Wat Richard betreft ben je nooit uitgeleerd en moet je je blijven ontwikkelen!”

Alfred van Manen
Directeur

“Volgens Alfred bestaat de ideale keuken niet. Maar gaat het erom dat het UW ideale keuken wordt! Een keuken die aan al uw wensen voldoet en waarin u zich volledig thuis voelt.”

Josbert Goudriaan
Ontwerp- en verkoopadviseur/Verkoopleider

“Josbert is verkoopadviseur, maar houdt zich naast het aansturen van de verkoop ook bezig met bouwprojecten waarbij wij als projectleverancier optreden.”

Hars Bakkenes
Ontwerp- en verkoopadviseur

“Onze Ontwerp- en verkoopadviseur Hars verrast u graag met een ontwerp dat volledig aansluit op uw wensen.”

Wilco van Manen
Monteur

“Wij geloven in samenwerken. Door zij aan zij de stappen te zetten, helpen wij u aan uw droomkeuken die ik graag bij u kom installeren!”

Linda van Essen
Orderverwerker

“Linda is een belangrijke schakel tussen verkoop, leveranciers en klanten. Zij zorgt dat alles geregeld wordt! ”

Albert van der Woude
Monteur

“Volgens Albert heb je als monteur het mooiste moment voor de klant in handen, het installeren van hun droomkeuken.”

Cornelle van Manen
Administratie

“Cornelle is de vrouw van Alfred. Zij doet de administratie, en die regelt zij tot in de puntjes. Wat Cornelle betreft moet je altijd streven naar het beste.”

Rijk van Zwetselaar
Werkvoorbereiding, Orderverwerking & Planning

“Rijk is trots op zijn werk: “Wij maken waar wat we beloven. En als er eens iets mis gaat, doen we ons stinkende best het op te lossen. Dat geeft mij iedere dag een goed gevoel!” ”

Pieter Schouten
Monteur

“”

Hein Veldhuizen
Monteur

“”

Léon Huijser
Planning en orderverwerking

“Onze rots in de branding. Als Léon zegt dat het goed komt, dan komt het goed. En dat geeft zowel u als ons rust. ”

Julia Huijser
Interieurverzorgster en kok

“Samen met haar zus Sarah houdt Julia op vrijdagen de showroom tiptop, terwijl ze op zaterdagen samen de keuken runnen in ons restaurant. ”

Cindy van Kooten
Receptioniste
Joop van Binsbergen
Monteur

“Joop werkt al vanaf de allereerste dag bij Van Manen Keukens. En wat hem betreft komt daar voorlopig geen verandering in. Wat ons betreft trouwens ook niet!”

Corstian van der Bas
Ontwerp- en verkoopadviseur

“Corstian is nog jong, maar leert bij ons de fijne kneepjes van het keukenvak. Hij wil perfect keukens leren verkopen om uiteindelijk zijn eigen bedrijf te starten.”

Harm Soetendaal
Monteur

“Bij Van Manen Keukens krijg ik de kans om het vak van keukenmonteur te leren! Een hele leuke uitdaging die ik met beide handen aanpak.”

Vraag ons gratis
inspiratie magazine aan.

  • Boordevol keuken inspiratie en trends
  • Onze klanten en medewerkers aan het woord
  • Handige tips en een slimme checklist
Direct aanvragen
Magazine overlay Van manen keukens
Smeg
ETNA
Wave
AEG
Leight
Neff
BOSCH
Pelgrim
Doeco
Hillstones
Afspraak maken!

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ