Maak een afspraak
Over ons

Leuk u (weer) te zien!

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montage

Vooruit, kort iets over onszelf

Van Manen Keukens is een degelijk familiebedrijf. In 1974 begon Wouter van Manen met de verkoop van kachels en in 1989 werden dat ook keukens. Inmiddels staat Wouters zoon Alfred aan het roer en zijn we uitgegroeid tot de meest complete keukenspeciaalzaak in de wijde omtrek, van Assen tot Antwerpen en van Doetinchem tot Den Haag.

Al bijna een halve eeuw komen mensen naar Van Manen Keukens. Wij hebben inmiddels vele families aan een nieuwe keuken geholpen en zijn trots dat vaak ook de volgende generatie bij ons aanklopt: kwaliteit en persoonlijke service staan garant voor levenslange relaties.

Wij geloven in samenwerken. Door zij aan zij de stappen te zetten die nodig zijn helpen wij u niet zomaar aan uw droomkeuken, maar aan de keuken waar u niet van durfde te dromen. Daarvoor zetten we graag een stapje extra. Een partner op wie u kunt bouwen: dat voelt goed!

Aangenaam kennis te maken

Wij vinden een persoonlijke, prettige relatie heel belangrijk. Daarom stellen wij ons graag even aan u voor!

Cornelle van Manen
Administratie

“Cornelle is de vrouw van Alfred. Zij doet de administratie, en die regelt zij tot in de puntjes. Wat Cornelle betreft moet je altijd streven naar het beste.”

Julia Huijser
Interieurverzorgster en hulpkok

“Samen met haar zus Sarah houdt Julia op vrijdagen de showroom tiptop, terwijl ze op zaterdagen samen de keuken runnen in ons restaurant. ”

Joop van Binsbergen
Monteur

“Joop werkt al vanaf de allereerste dag bij Van Manen Keukens. En wat hem betreft komt daar voorlopig geen verandering in. Wat ons betreft trouwens ook niet!”

Linda van Essen
Ontwerp- en verkoopadvies

“Onze Ontwerp- en verkoopadviseur Linda verrast u graag met een ontwerp dat volledig aansluit op uw wensen.”

Jurrian Mulder
Gastheer

“Jurrian begroet en ontvangt mensen, helpt ze verder, beantwoordt vragen en zoekt een oplossing als er een probleem is. Noem hem ons visitekaartje.”

Sarah Huijser
Interieurverzorgster en kok

“Sarah helpt ons op vrijdag als interieurverzorgster en op zaterdag als kok in onze brasserie. Als ervaringsdeskundige legt ze u met alle plezier de meest uiteenlopende apparaten uit!”

Corstian van der Bas
Ontwerp- en verkoopadviseur

“Corstian is nog jong, maar leert bij ons de fijne kneepjes van het keukenvak. Hij wil perfect keukens leren verkopen om uiteindelijk zijn eigen bedrijf te starten.”

Josbert Goudriaan
Ontwerp- en verkoopadviseur/Verkoopleider

“Josbert is verkoopadviseur, maar houdt zich naast het aansturen van de verkoop ook bezig met bouwprojecten waarbij wij als projectleverancier optreden.”

Rijk van Zwetselaar
Werkvoorbereiding, Orderverwerking & Planning

“Rijk is trots op zijn werk: “Wij maken waar wat we beloven. En als er eens iets mis gaat, doen we ons stinkende best het op te lossen. Dat geeft mij iedere dag een goed gevoel!” ”

Rob Janssen Daalen
Service Coördinator

“Volgens Rob zegt zijn functie eigenlijk al genoeg. Als onze Service Coördinator staat hij voor u klaar en zorgt hij dat het geregeld wordt!”

Albert van der Woude
Monteur

“Volgens Albert heb je als monteur het mooiste moment voor de klant in handen, het installeren van hun droomkeuken.”

Richard Van Roekel
Monteur

“Richard werkt zij aan zij met Joop. Een mooie combinatie. Wat Richard betreft ben je nooit uitgeleerd en moet je je blijven ontwikkelen!”

Leendert Hol
Ontwerp- en verkoopadviseur

“Aan enthousiasme geen gebrek bij Leendert: “Ik vind het heel leuk om mensen te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Daar kan ik bovendien mijn eigen creativiteit in kwijt.””

Léon Huijser
Planning en orderverwerking

“Onze rots in de branding. Als Léon zegt dat het goed komt, dan komt het goed. En dat geeft zowel u als ons rust. ”

Bettina van Kooten
Gastvrouw / Receptioniste

“Als eerste contact als u bij ons binnenkomt is Bettina een baken van vriendelijkheid. Haar ambitie is dat u zich welkom voelt. En die ambitie maakt zij meer dan waar!”

Alfred van Manen
Directeur

“Volgens Alfred bestaat de ideale keuken niet. Maar gaat het erom dat het UW ideale keuken wordt! Een keuken die aan al uw wensen voldoet en waarin u zich volledig thuis voelt.”

Vraag ons gratis
inspiratie magazine aan.

  • Boordevol keuken inspiratie en trends
  • Onze klanten en medewerkers aan het woord
  • Handige tips en een slimme checklist
Direct aanvragen
Magazine overlay Van manen keukens
Lifestyle
ETNA
Gaggenau
Hillstones
Pronorm
Liebherr
Neff
Leight
Pitt
Arte
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.