Maak een afspraak
Over ons

Leuk u (weer) te zien!

 • Géén aanbetaling
 • Uitstekende garantie
 • Eigen montage

Vooruit, kort iets over onszelf

Van Manen Keukens is een degelijk familiebedrijf. In 1974 begon Wouter van Manen met de verkoop van kachels en in 1989 werden dat ook keukens. Inmiddels staat Wouters zoon Alfred aan het roer en zijn we uitgegroeid tot de meest complete keukenspeciaalzaak in de wijde omtrek, van Assen tot Antwerpen en van Doetinchem tot Den Haag.

Al bijna een halve eeuw komen mensen naar Van Manen Keukens. Wij hebben inmiddels vele families aan een nieuwe keuken geholpen en zijn trots dat vaak ook de volgende generatie bij ons aanklopt: kwaliteit en persoonlijke service staan garant voor levenslange relaties.

Wij geloven in samenwerken. Door zij aan zij de stappen te zetten die nodig zijn helpen wij u niet zomaar aan uw droomkeuken, maar aan de keuken waar u niet van durfde te dromen. Daarvoor zetten we graag een stapje extra. Een partner op wie u kunt bouwen: dat voelt goed!

Aangenaam kennis te maken

Wij vinden een persoonlijke, prettige relatie heel belangrijk. Daarom stellen wij ons graag even aan u voor!

Rijk van Zwetselaar
Werkvoorbereiding, Orderverwerking & Planning

“Rijk is trots op zijn werk: “Wij maken waar wat we beloven. En als er eens iets mis gaat, doen we ons stinkende best het op te lossen. Dat geeft mij iedere dag een goed gevoel!” ”

Rob Janssen Daalen
Service Coördinator

“Volgens Rob zegt zijn functie eigenlijk al genoeg. Als onze Service Coördinator staat hij voor u klaar en zorgt hij dat het geregeld wordt!”

Hars Bakkenes
Ontwerp- en verkoopadviseur

“Onze Ontwerp- en verkoopadviseur Hars verrast u graag met een ontwerp dat volledig aansluit op uw wensen.”

Léon Huijser
Planning en orderverwerking

“Onze rots in de branding. Als Léon zegt dat het goed komt, dan komt het goed. En dat geeft zowel u als ons rust. ”

René Ezendam
Ontwerp- en verkoopadviseur

“Rene geniet ervan om wensen van klanten in beeld te brengen en daar met de juiste ingrediënten een passend ontwerp van te maken.”

Alfred van Manen
Directeur

“Volgens Alfred bestaat de ideale keuken niet. Maar gaat het erom dat het UW ideale keuken wordt! Een keuken die aan al uw wensen voldoet en waarin u zich volledig thuis voelt.”

Joop van Binsbergen
Monteur

“Joop werkt al vanaf de allereerste dag bij Van Manen Keukens. En wat hem betreft komt daar voorlopig geen verandering in. Wat ons betreft trouwens ook niet!”

  Harm Soetendaal
  Monteur

  “Bij Van Manen Keukens krijg ik de kans om het vak van keukenmonteur te leren! Een hele leuke uitdaging die ik met beide handen aanpak.”

   Josbert Goudriaan
   Ontwerp- en verkoopadviseur/Verkoopleider

   “Josbert is verkoopadviseur, maar houdt zich naast het aansturen van de verkoop ook bezig met bouwprojecten waarbij wij als projectleverancier optreden.”

   Richard Van Roekel
   Monteur

   “Richard werkt zij aan zij met Joop. Een mooie combinatie. Wat Richard betreft ben je nooit uitgeleerd en moet je je blijven ontwikkelen!”

    Julia Huijser
    Interieurverzorgster en hulpkok

    “Samen met haar zus Sarah houdt Julia op vrijdagen de showroom tiptop, terwijl ze op zaterdagen samen de keuken runnen in ons restaurant. ”

     Wilco van Manen
     Monteur

     “Wij geloven in samenwerken. Door zij aan zij de stappen te zetten, helpen wij u aan uw droomkeuken die ik graag bij u kom installeren!”

      Linda van Essen
      Orderverwerker

      “Linda is een belangrijke schakel tussen verkoop, leveranciers en klanten. Zij zorgt dat alles geregeld wordt! ”

      Cornelle van Manen
      Administratie

      “Cornelle is de vrouw van Alfred. Zij doet de administratie, en die regelt zij tot in de puntjes. Wat Cornelle betreft moet je altijd streven naar het beste.”

      Albert van der Woude
      Monteur

      “Volgens Albert heb je als monteur het mooiste moment voor de klant in handen, het installeren van hun droomkeuken.”

       Sarah Huijser
       Interieurverzorgster en kok

       “Sarah helpt ons op vrijdag als interieurverzorgster en op zaterdag als kok in onze brasserie. Als ervaringsdeskundige legt ze u met alle plezier de meest uiteenlopende apparaten uit!”

        Corstian van der Bas
        Ontwerp- en verkoopadviseur

        “Corstian is nog jong, maar leert bij ons de fijne kneepjes van het keukenvak. Hij wil perfect keukens leren verkopen om uiteindelijk zijn eigen bedrijf te starten.”

        Vraag ons gratis
        inspiratie magazine aan.

        • Boordevol keuken inspiratie en trends
        • Onze klanten en medewerkers aan het woord
        • Handige tips en een slimme checklist
        Direct aanvragen
        Magazine overlay Van manen keukens
        AEG
        Arte
        Franke
        Gaggenau
        Lifestyle
        Pelgrim
        Doeco
        Quooker
        Leight
        Liebherr
        10 tips!

        Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.