Over ons

Vooruit, eerst iets over onszelf

Het liefst horen we van u wie u bent en naar wat voor soort keuken u op zoek bent. Maar een prettige kennismaking is wederzijds. Dus hierbij een stukje over ons. Grote kans overigens dat u ons al kent. We bestaan al sinds 1974. Wouter van Manen begon in dat jaar met de verkoop van kachels. (U vindt Van Manen Kachels nog steeds onder hetzelfde dak, in ons Woon Thema Centrum.) Sinds 1989 maken we keukens en zijn we uitgegroeid tot een bekende keukenspeciaalzaak. Onze royale showroom is een vertrouwd oriëntatiepunt in Barneveld.

Zo werken we samen

Al meer dan 25 jaar komen mensen uit Barneveld en wijde omgeving naar Van Manen Keukens voor een nieuwe keuken. Vooral mensen die waarde hechten aan een goede relatie. Dat wil zeggen: een samenwerking met aandacht voor elkaar en alle ruimte voor persoonlijke wensen. Wij vinden niets mooier dan dat we u stap voor stap verder kunnen helpen. Voor elke stap nemen we de tijd, zodat u heel bewust en weloverwogen keuzes kunt maken. Daarbij denken we niet in vaste stijlen of andere hokjes. We gaan samen ontdekken wat uw ideale keuken is.

Dat voelt goed

Weet u wat voor ons belangrijke waarden zijn in het zakendoen?

  • Verbinding: we trekken graag samen met u op. Voor ons zijn lange termijnrelaties de beste relaties die er zijn. We zien in onze showroom dan ook steeds vaker kinderen of kleinkinderen van klanten…
  • Verantwoordelijkheid. We voelen het als onze verantwoordelijkheid dat u over vele jaren nog steeds met een goed gevoel terugkijkt op uw keuze. We doen er alles aan om dat waar te maken. Gewoon eens bij u thuis komen kijken als u twijfelt over de beste keukenindeling. Of de verbouwing van de keuken compleet begeleiden. Voor u misschien de extra’s, voor ons vanzelfsprekend.
  • Behulpzaamheid: we genieten ervan als we u kunnen helpen en u zich echt geholpen voelt. Van eerste gesprek tot serviceklus.
  • Zekerheid: een keuken is een serieuze investering die om de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid vraagt. Daarom vinden we het belangrijk dat u doordachte keuzes maakt. Wij zorgen dat u daarbij de goede informatie, tips en adviezen krijgt.

Wij vatten het kort en krachtig samen. Van Manen Keukens. Dat voelt goed.

BartJan van Dam

Ontwerp- en verkoopadvies / marketing

Josbert Goudriaan

Ontwerp- en verkoopadvies / verkoopleider

Leendert Hol

Ontwerp- en verkoopadvies

Linda van Essen

Ontwerp- en verkoopadvies

Corstian van der Bas

Ontwerp- en verkoopadvies

Léon Huijser

Planning en orderverwerking/ bedrijfsleider

Ilona Ploeg

Service en nazorg

Jurrian Mulder

Gastheer

Sarah Huijser

Demonstratrice/ Restaurant

Julia Huijser

Interieurverzorgster/ Restaurant

Alfred van Manen

Directeur

Rijk van Zwetselaar

Werkvoorbereiding

Cornelle van Manen

Administratie

Bettina Mostert

Receptie

Richard van Roekel

Monteur

Joop van Binsbergen

Monteur

Maak een afspraak

Bij Van Manen Keukens vinden we het fantastisch om u te begeleiden bij het realiseren van een nieuwe keuken.

Maak nu een afspraak

Gratis keukenboek aanvragen

Brochure

Stuur mij het gratis keukenboek