Maak een afspraak
Pitt

Pitt

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Pitt Cooking kookpitten

Pitt Cooking is een innovatief merk dat bekend staat om zijn unieke benadering van keukenapparatuur. Het Nederlandse bedrijf heeft naam gemaakt met zijn bijzondere ontwerp, waarbij kookpitten naadloos worden geïntegreerd in het keukenblad. Met Pitt Cooking wordt koken een kunstvorm, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

Pitt Cooking keukenapparatuur

Een van de kenmerkende producten van Pitt Cooking is de Pitt gaspitten. In tegenstelling tot traditionele kookplaten, die boven het aanrechtblad uitsteken, zijn Pitt gaspitten volledig geïntegreerd in het blad. Deze innovatieve benadering zorgt niet alleen voor een strak en naadloos uiterlijk, maar biedt ook praktische voordelen. Het maakt het mogelijk om pannen direct op het kookoppervlak te plaatsen, wat het koken sneller en efficiënter maakt.

Pitt Cooking biedt diverse opties voor het aantal kookpitten en hun positionering, zodat u de configuratie kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. Of u nu behoefte heeft aan vier krachtige pitten of juist de voorkeur geeft aan een meer minimalistische uitstraling, Pitt Cooking biedt flexibiliteit in ontwerp.

Pitt keukenapparatuur

De keukenapparatuur van Pitt Cooking is niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk. Het strakke ontwerp past naadloos bij moderne keukens, maar kan ook een eigentijds accent toevoegen aan traditionelere ruimtes. De keuze in materialen, van roestvrij staal tot glas, maakt het mogelijk om een Pitt Cooking-opstelling aan te passen aan uw persoonlijke stijl.

Een bijkomend voordeel van Pitt Cooking is het onderhoudsgemak. Doordat de pitten geïntegreerd zijn in het blad, zijn er minder randen en spleten waar vuil zich kan ophopen. Dit maakt schoonmaken eenvoudiger en draagt bij aan de algehele hygiëne van uw keuken.

Pitt cooking keukenapparatuur kopen

Pitt Cooking heeft keukenapparatuur naar een nieuw niveau getild met zijn innovatieve benadering. Door gastpitten naadloos in het aanrechtblad te integreren, combineert het merk functionaliteit met stijl, wat resulteert in een keukenomgeving die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is. Met Pitt Cooking kunt u uw keuken upgraden naar een hoger niveau van design en efficiëntie.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ