Maak een afspraak
Pronorm

Pronorm

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Pronorm Keukens: tijdloze en moderne keukenoplossingen

Pronorm Keukens, waar betrouwbaarheid, innovatieve ontwerpen en optimale prijs-prestatieverhouding samenkomen. Gevestigd in het hart van de keukenindustrie in Oost-Westfalen, onderscheiden zij zich door hun focus op de klant. Iedere keukenwens is individueel en uniek. Daarom is de perfecte keuken op uw persoonlijke wensen en eisen afgestemd. Vanuit deze basis creëren zij keukens die perfect bij u passen, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en tijdloos en modern zijn. Ontdek Pronorm Keukens en ervaar unieke keukenoplossingen die uw verwachtingen overtreft.

Y-line keukens

Less is more. De Y-line keukens typeren zich door een bijzonder front dat volledig greeploos is. Dit geeft de keuken een strak, modern design. Om van de keuken een geheel te maken kunt u bij de Y-line keuken van Pronorm altijd de achterbouwlijsten in dezelfde kleur als uw front laten meenemen.

Benieuwd naar de Y-line keukens van Pronorm? Onze collega Linda vertelt je er graag meer over in onze video over Pronorm keukens.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ