Maak een afspraak
AEG

AEG

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

AEG Keukenapparatuur: Innovatie en Prestatie in de Moderne Keuken

Met hoogwaardige AEG keukenapparatuur geniet jij van efficiëntie, gemak en stijl in één. Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of graag nieuwe recepten uitprobeert, een AEG keuken staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en vooruitstrevende technologieën. Al meer dan een eeuw daagt AEG apparatuur de grenzen van het dagelijks leven uit en streven zij naar meer dan alleen “goed genoeg”.

Koelkasten

De koelkasten van AEG zijn ontwikkeld om de voedselkwaliteit te beschermen, dankzij een temperatuur- en vochtigheidsregeling. DynamicAir houdt een constante luchtstroom in stand om een stabiele temperatuur in de hele koelkast te garanderen. Elke legger wordt gelijkmatig gekoeld zodat warmere zones worden vermeden. Dit voorkomt bacteriegroei en houdt levensmiddelen langer vers.

Hetelucht- en stoomovens

AEG stoomovens geven precies de juiste hoeveelheid stoom af om smaak en vocht in het voedsel op te nemen en vitaminen en voedingsstoffen te behouden. Door te koken met stoom blijven ook de texturen en vezels behouden.

Vaatwassers

De zuinige AEG vaatwassers met AirDry-technologie zijn niet alleen ontwikkeld om de vaat schoon te krijgen maar ook om geld te besparen op de energierekening. Met behulp van deze nieuwe technologie wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke lucht om servies droog te maken.

Inductiekookplaat

Een inductiekookplaat is, over het algemeen, energiezuiniger in gebruik dan een gaskookplaat doordat er vrijwel geen warmte verloren gaat. Waar bij een traditionele gaskookplaat warmte aan de omgeving verloren raakt, is dit bij een energiezuinige inductieplaat niet het geval omdat deze slechts de pan verhit die op de plaat staat. Hierdoor raakt er ook minder energie verloren.

ATAG keuken apparatuur bij Van Manen Keukens

Bij van Manen Keukens kunt u uw gehele keuken inrichten met AEG apparatuur. In onze showroom kunt u de verschillende ovens, afzuigkappen en kookplaten bekijken. Onze verkoopadviseurs informeren en adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden voor uw nieuwe keuken. De koffie staat voor u klaar!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ