Maak een afspraak
Moderne keuken

Moderne keuken

Ontdek onze moderne keukens

Een moderne keuken heeft veelal een strakke uitstraling. Moderne keukens zijn voorzien van een minimalistische vormgeving met vierkante vormen en strakke lijnen.

Kleur & materiaal

De sfeer van de keuken wordt grotendeels bepaald door het kleur- en materiaalgebruik. Veel gebruikte materialen zijn RVS, glas, chroom en metaal. Met deze materialen krijgt de keuken een prachtige moderne en professionele uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een greeploze keuken met een hoogglans afwerking, brede laden en werkbladen zonder rondingen. Werkbladen van composiet, graniet, roestvrij staal en keramiek passen perfect bij deze strakke keukens.

Witte moderne keuken

De moderne keuken is veelal wit, omdat deze kleur ervoor zorgt dat uw keuken ruimtelijker en strakker doet ogen. Maar ook grijs of zwart past erg mooi bij dit type keukens. Door deze kleuren te gebruiken krijgt de keuken een net wat stoerder uiterlijk. Natuurlijk zijn er ook moderne keukens met felle, frisse kleuren. Het staat heel mooi om hierbij een aantal opvallende kleurrijke elementen toe te voegen aan uw moderne keuken. Denk hierbij aan knalrode barkrukken of groene planken tussen de witte keukenkasten. Een combinatie van verschillende kleuren geeft ook een uniek uiterlijk. Dit is natuurlijk helemaal in uw stijl in te richten!

Apparatuur moderne keuken

Ook de keukenapparatuur die je kiest is bepalend voor de stijl van je keuken. Een gladde inbouw inductiekookplaat past bijvoorbeeld perfect bij de moderne keuken. Inductie koken is helemaal van deze tijd!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak

Vraag ons gratis
inspiratie magazine aan.

  • Boordevol keuken inspiratie en trends
  • Onze klanten en medewerkers aan het woord
  • Handige tips en een slimme checklist
Direct aanvragen
Magazine overlay Van manen keukens
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

"Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!"

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

"Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen."

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

"Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur."

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ