Maak een afspraak
Sfeervolle strakke keuken
Meer foto's

Sfeervolle strakke keuken

Wouter was op zoek naar een nieuwe strakke keuken met een prachtig ontwerp die de ruimte op een mooie manier zou benutten. Hij is de oud-eigenaar van Van Manen Keukens en heeft vele jaren in het vak gezeten. Hij wist daarom al goed wat hij wilde en in samenwerking met de keukenexperts bij Van Manen Keukens is het tot een prachtig eindresultaat gekomen.

Een op maat gemaakte strakke keuken

“Ik wilde heel graag een kookeiland en een bar met eikenhout eromheen,” vertelt Wouter. “Er komt vaak bezoek over de vloer en zij benoemen dat ze de indeling en het ontwerp van de keuken hartstikke mooi vinden. Josbert Goudriaan heeft écht een uniek en mooi ontwerp gemaakt en ik heb zelf nog enkele aanpassingen gemaakt. Het resultaat is een op maat gemaakte strakke keuken met veel ruimte op het werkblad.”

Dankzij de eikenhouten bar met barkrukken aan het kookeiland is er altijd ruimte voor Wouter of zijn bezoek om gezellig aan te schuiven. Wouter: “Ik eet vaak aan de bar en als er vrienden langskomen dan gaan ze daar altijd eerst aan zitten. Door de glazen wanden in mijn huis kun je ook altijd naar de keuken kijken, waardoor deze echt onderdeel van de rest van het huis is geworden.”

Een ruimtelijke indeling

Wouter vond het erg belangrijk dat er veel ruimte zou zijn om gerechten te kunnen voorbereiden en maken. “Er zit een hele ruime koelkast en vriezer in de keuken waardoor ik makkelijk alle ingrediënten kan opslaan. Daarnaast is de strakke keuken zo ingedeeld dat ik overal gemakkelijk bij kan. Alles wat ik nodig heb is binnen handbereik, zoals de wijnkoeler, combimagnetron, vaatwasser en de Quooker.”

Gebruiksvriendelijk

Het harde keramische werkblad is door Wouter uitgekozen zodat er niet makkelijk krassen in het werkblad kunnen ontstaan. “Wat ik ook ontzettend mooi en handig vind is de Bora inductie kookplaat met afzuigysteem,” zegt Wouter. “Alles op mijn werkblad is vlak waardoor ik alles heel makkelijk schoon kan maken. Daar heb ik elke dag nog veel plezier van. Het is de ideale combinatie tussen gebruiksvriendelijkheid en design.”

Perfecte service

“De service was buitengewoon,” vertelt Wouter. “Alles ging in één keer goed en ik heb nergens op hoeven wachten. Ook toen ik later in het proces nog een wijnkoeler wilde toevoegen aan de keuken was dit geen probleem en konden ze dit snel en op maat regelen. Ze hebben heel goed geluisterd naar mijn wensen en hebben dit vertaald naar een prachtig design.“

Lees meer
Stijl Modern /
Vorm Kookeiland /
Kleur Zwart /
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Josbert !

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Josbert
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ