Maak een afspraak
Zwarte leefkeuken
Meer foto's

Zwarte leefkeuken

De Familie Bres, bestaande uit Steven, zijn vrouw en hun drie tieners verhuisde recent naar een nieuwbouwhuis in Laren. Daar hoorde natuurlijk ook een keuken bij die goed past bij hun gezellige gezinsleven. Hieronder vertelt Steven hoe ze voor de tweede keer op rij bij Van Manen Keukens terechtkwamen en hoe de samenwerking met hen ging.

De tweede keuken bij Van Manen

Het gezin was op zoek naar een ruime keuken om met het hele gezin in te kunnen leven. “Van Manen Keukens heeft in ons vorige huis ook de keuken geleverd”, begint Steven te vertellen. “Het is best grappig omdat er in die keuken ook foto’s zijn gemaakt voor het keukenboekje. Het was de kwaliteit en de persoonlijke manier waarop je behandeld wordt waardoor we opnieuw de keuken bij Van Manen hebben gekocht.”

Geen klant maar een opdrachtgever

“Het fijne aan Van Manen Keukens is dat je een opdrachtgever bent in plaats van een klant,” legt Steven uit. “Ik denk dat ze daar écht het verschil mee maken. In een winkel heb je een klant, die verkoop je iets en daarna help je de volgende klant. Als opdrachtgever heb je een project en vraag je of het bedrijf dit voor je kan uitvoeren. Dan ga je met elkaar in gesprek om er samen voor te zorgen dat dit zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. Zo voelt werken met Van Manen Keukens echt als een samenwerking.”

Een leefkeuken voor het hele gezin

De keuken moest een leefruimte worden die ruim, functioneel, licht en gezellig is.

Steven: “We wisten goed wat we wilden en we hebben aan de hand van de tekening van het huis de keuken besteld. Dat de keuken centraal in het huis zou komen was voor ons erg belangrijk, zodat het gezin hier gezellig samen kan komen. Zo is het echt de eyecatcher van onze ruimte geworden.”

“Onze dag begint en eindigt hier”, vervolgt Steven. “We brengen het grootste deel van onze tijd in de keuken door als we thuis zijn. In de woonkamer zitten we alleen als we bijvoorbeeld een film of het journaal willen kijken. Er is eigenlijk altijd wel iemand bezig in de keuken, zoals met koken, bakken of bijvoorbeeld huiswerk maken aan de bar of eettafel.”

Functionele elementen

Naast alle mogelijkheden voor gezelligheid is de keuken ook zeer functioneel. Zo bevat de keuken bijvoorbeeld een ruime koelkast en kan het materiaal wel tegen een stootje.

“De Quooker is ook een fijne toevoeging aan de keuken”, vertelt Steven. “Het is echt makkelijk om even een kopje thee te zetten of water te koken. Verder zijn we over van gas op inductie. Onze nieuwe Novy kookplaat met interne afzuiging bevalt erg goed vergeleken met een afzuigkap.”

Hoogwaardige service en communicatie

De samenwerking met Van Manen was gebaseerd op een goede communicatie. “Wij gaven onze wensen aan en zij bogen zich over de technische details en de praktische indeling van de keuken”, aldus Steven. “De service die ze verlenen is ook gewoon goed. We hadden bijvoorbeeld wat gedoe met het werkblad, maar die hebben ze zonder moeilijk te doen vervangen door een volledig nieuw werkblad van drieënhalf meter. We zijn zeker tevreden met het eindresultaat.”

Lees meer
Stijl Modern /
Vorm Kookeiland /
Kleur Zwart /
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Josbert !

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Josbert
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ