Maak een afspraak

Ontdek onze kookeilanden met bar

Een keuken met een kookeiland en bar is een populair ontwerpconcept dat de afgelopen jaren steeds meer aandacht heeft gekregen in de wereld van keukeninrichting. Deze opstelling combineert functionaliteit met esthetiek en biedt tal van voordelen voor degenen die hun keuken willen upgraden naar een meer moderne en veelzijdige ruimte.

Filter je resultaten

Verfijn je selectie

Lichte keuken vol licht en ruimte

Lichte keuken vol licht en ruimte

Moderne zwarte keuken met kookeiland

Moderne zwarte keuken met kookeiland

Waarom van Manen Keukens?

Extra inspiratie opdoen?

Gratis keukenboek Afspraak maken

Zwarte leefkeuken

Zwarte leefkeuken

Keuken met betonlook

Keuken met betonlook
Leefkeuken met kookeiland

Werkruimte kookeiland

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van een kookeiland met bar is de extra werkruimte die het biedt. Het kookeiland dient niet alleen als aanvullend werkblad voor het bereiden van maaltijden, maar ook als een ruimte waar u kunt genieten van een snelle maaltijd of een informele brunch. Dit maakt het een multifunctioneel element in de keuken, waardoor het koken een naadloze ervaring wordt.

Extra kasten en opslagruimte

Opslagmogelijkheden zijn een ander belangrijk aspect van een kookeiland met bar. De onderkant van het kookeiland kan worden gebruikt voor extra kasten en opslagruimte, waardoor u uw keukengerei, pannen en ingrediënten gemakkelijk kunt organiseren. Dit maximaliseert de opslagruimte in uw keuken en helpt bij het creëren van een opgeruimde en georganiseerde ruimte.

Daarnaast kan een kookeiland met bar dienen als een ruimtelijke scheiding in een open plattegrond. Het biedt een visuele scheiding tussen de keuken en aangrenzende ruimtes, zoals de eetkamer of de woonkamer, zonder dat de ruimte volledig wordt afgesloten. Dit zorgt voor een gevoel van definitie zonder in te leveren op de openheid van de ruimte.

Keuken met bar - Van Manen Keukens
zwart wit leefkeuken met hout | Van Manen Keukens

Extra werkruimte en interactie

Een kookeiland met bar is een veelzijdige en stijlvolle toevoeging aan elke keukenruimte. Het biedt extra werkruimte, bevordert sociale interactie, biedt opslagmogelijkheden en kan dienen als een visuele scheiding in een open plattegrond. Als u op zoek bent naar een keukenopstelling die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is, overweeg dan zeker een kookeiland met bar voor uw keukeninrichting. Het zal uw keuken transformeren tot een ruimte die zowel praktisch als uitnodigend is.

Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ