#maatwerk #handgeschilderd #lifestyle #keuken #composiet #concreto #visgraatvloer #gashaarden #neff # atag #novy
Keuken met kookeiland en bar – Van Manen Keukens

Keuken met kookeiland en bar – Van Manen Keukens

Familie Bres vertelt over hun keuken met kookeiland met bar “We hebben een keuken die past bij ons en in ons huis”, vertelt Steven Bres. De keuken in een paar kernwoorden: “Gezellig, ruim en een mooie uitstraling die past bij de landelijke omgeving.” Een nieuwe keuken moest vooral heel veel comfort bieden. “We zitten namelijk bijna altijd in de keuken. Het is het centrum in ons huis. Omdat alle ruimtes grenzen aan onze keuken, loop je er altijd langs. Het moest dus een heel gezellige keuken zijn.” Het idee had familie Bres wel in het hoofd, maar samen met Van…

Lees meer

Familie Bres vertelt over hun keuken met kookeiland met bar

“We hebben een keuken die past bij ons en in ons huis”, vertelt Steven Bres. De keuken in een paar kernwoorden: “Gezellig, ruim en een mooie uitstraling die past bij de landelijke omgeving.”

Een nieuwe keuken moest vooral heel veel comfort bieden. “We zitten namelijk bijna altijd in de keuken. Het is het centrum in ons huis. Omdat alle ruimtes grenzen aan onze keuken, loop je er altijd langs. Het moest dus een heel gezellige keuken zijn.” Het idee had familie Bres wel in het hoofd, maar samen met Van Manen Keukens werd de keukendroom concreet. “Josbert liet ons nadenken over praktische dingen en kwam met slimme oplossingen.”

De gezelligheid is voelbaar in de keuken. Dat komt met name door het grote kookeiland met bar. “Met de haard aan je eten koken aan het gezellige eiland. Dat is genieten!”, zo schetst Steven. “Bewust zit het kookgedeelte aan de bar. Je staat daardoor nooit met je rug naar je vrienden toe. Belangrijk, want in deze keuken zitten we ook gewoon met vrienden.”

Familie Bres hoorde via-via over de uitstekende service van Van Manen Kachels. Eenmaal binnen in het WoonThemaCentrum liepen ze even door de showroom van de keukens. “We zagen hier het aanrechtblad dat we zochten. Samen met Josbert hebben we toen onze wensen besproken. Hij vertaalde die in een prachtige keuken met dit aanrechtblad, handgemaakte elementen en kwalitatief goed Neff-apparatuur. Van Manen Keukens heeft vakwerk geleverd!”

Lees minder

Josbert Goudriaan

Ontwerp- en verkoopadvies / verkoopleider
We zitten bijna altijd in de keuken, het centrum in ons huis. Met het haardje aan je eten koken. Genieten! Steven Bres
Keuken met kookeiland en bar – Van Manen Keukens
Keuken met kookeiland en bar – Van Manen Keukens
Keuken met kookeiland en bar – Van Manen Keukens