Maak een afspraak
Klein maar fijn! Luxe keuken in kleine ruimte
Meer foto's

Klein maar fijn! Luxe keuken in kleine ruimte

‘Onze klassieke keuken van Van Manen Keukens is precies wat we zochten: in een neutrale kleurstelling maar met mooie blikvangers, zoals onze afzuigkap die eruitziet als een lamp.’

Klein maar fijn. Zo zou je de klassieke moderne witte keuken van Joost en Anke kunnen noemen. In een prachtige belijning, symmetrisch en harmonisch, voorzien van alle gemakken en voldoende bergruimte. Joost en Anke zijn er dan ook zeer tevreden over. ‘Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp. We wilden bijvoorbeeld een kookeiland, maar geen ontsierende afzuigkap erboven. Nu is het afzuigsysteem in de lamp verwerkt, waardoor we een mooie eyecatcher in de keuken hebben gekregen.’

Fijne stoomoven

Anke en Joost houden allebei van koken; Joost nog iets meer dan Anke. Ze maken graag bijzondere gerechten klaar, Italiaans of Indonesisch, maar zetten net zo lief Hollandse gerechten op tafel. ‘De stoomoven is wat dat betreft een uitkomst. Ik zet er een stamppot in en dertig minuten later is het eten klaar. Ondertussen heb ik tijd voor de kinderen. Ideaal’, zegt Anke. Ze vindt het verder heel gezellig om te koken aan het kookeiland, terwijl de kinderen erbij zitten. ‘Onze inductiekookplaat verwarmt alleen de zones waar de pannen staan. Dus ze verbranden hun handjes niet als ze die per ongeluk op de inductie kookplaat zouden leggen.’ Al met al is de keuken van Van Manen Keukens een fijne plek in huis geworden. ‘We zijn blij met onze kleine luxe keuken!’, bevestigt Anke.

Lees meer
Stijl Klassiek / Kookeiland
Vorm I-vorm / Eiland
Kleur Wit / Zwart
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Josbert !

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Josbert
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ