Maak een afspraak
Klein maar fijn! Luxe keuken in kleine ruimte
Meer foto's

Klein maar fijn! Luxe keuken in kleine ruimte

‘Onze keuken van Van Manen Keukens is precies wat we zochten: in een neutrale kleurstelling maar met mooie blikvangers, zoals onze afzuigkap die eruitziet als een lamp.’

Klein maar fijn. Zo zou je de moderne witte keuken van Joost en Anke kunnen noemen. In een prachtige belijning, symmetrisch en harmonisch, voorzien van alle gemakken en voldoende bergruimte. Joost en Anke zijn er dan ook zeer tevreden over. ‘Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp. We wilden bijvoorbeeld een kookeiland, maar geen ontsierende afzuigkap erboven. Nu is het afzuigsysteem in de lamp verwerkt, waardoor we een mooie eyecatcher in de keuken hebben gekregen.’

Fijne stoomoven

Anke en Joost houden allebei van koken; Joost nog iets meer dan Anke. Ze maken graag bijzondere gerechten klaar, Italiaans of Indonesisch, maar zetten net zo lief Hollandse gerechten op tafel. ‘De stoomoven is wat dat betreft een uitkomst. Ik zet er een stamppot in en dertig minuten later is het eten klaar. Ondertussen heb ik tijd voor de kinderen. Ideaal’, zegt Anke. Ze vindt het verder heel gezellig om te koken aan het kookeiland, terwijl de kinderen erbij zitten. ‘Onze inductiekookplaat verwarmt alleen de zones waar de pannen staan. Dus ze verbranden hun handjes niet als ze die per ongeluk op de inductie kookplaat zouden leggen.’ Al met al is de keuken van Van Manen Keukens een fijne plek in huis geworden. ‘We zijn er blij mee!’, bevestigt Anke.

Stijl Klassiek /
Vorm I-vorm / Eiland
Kleur Wit / Zwart
KokenInductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Josbert !

  • Een afspraak is altijd gratis
  • Heerlijke recepten voor thuis
  • U hoeft niks te beslissen of te ondertekenen
Josbert
Hillstones
ETNA
Neff
Franke
Liebherr
Siemens
Arte
BORA
Lifestyle
Pronorm
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.