Maak een afspraak
Moderne zwarte keuken met marmer
Meer foto's

Moderne zwarte keuken met marmer

Even binnenkijken bij… Rudy en Larissa. ‘We zijn zeer tevreden met onze zwarte keuken met marmer blad, omdat deze als spil van het huis het hele aanzien van de woonkamer heeft veranderd. Van ouderwets naar strak en modern. Erg mooi!’

Larissa en Rudy waren bij verschillende keukenzaken langsgegaan, maar geen eentje beviel echt. Totdat ze bij Van Manen Keukens in Barneveld binnenstapten. ‘We kregen een gastvrij ontvangst. Bij Van Manen gingen ze hartelijk met ons om. Ook wat we zagen beviel ons. In de showroom staan mooie keukens.’ In het hele proces van idee tot oplevering vonden ze het contact met Heleen Mostert erg prettig. ‘Ze gaf volop ruimte aan onze wensen, maar kwam ook zelf met uitstekende ideeën. Samen zijn we tot een geweldig resultaat gekomen.’

Zwarte keuken met betonlook blad 

Larissa en Rudy waren echt toe aan een nieuwe keuken, zo vertelt Larissa. ‘Onze oude keuken ging al meer dan twintig jaar mee en was vrij gedateerd. Nu hebben we een prachtige keuken in de mooie kleurstelling zwart-wit. We hebben zelfs ons interieur en onze woonkamer daarop aangepast. Het mooiste onderdeel vinden wij de marmeren bar, waar we gezellig kunnen aanschuiven voor een hapje, kopje thee of koffie, het maken van huiswerk of iets anders. Het is echt een verzamelplek voor het hele gezin.’

Veel lichtinval

Bij het koken maakt het gezin gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals een grote inductiekookplaat en een bakoven met speciale functies. Bij het kokkerellen genieten ze van het ruime werkblad, maar ook van de verbeterde lichtinval.

Larissa: ‘Wat eerst een donkere plek was, is nu een fijne, lichte keuken. We zijn er blij mee!’

Lees meer
Stijl Modern /
Vorm Eiland / I-vorm
Kleur Wit / Zwart
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Rijk!

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Rijk
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ