Maak een afspraak

Keuken kopen?

Wilt u een nieuwe keuken kopen? Dan wilt u uiteraard ook weten wat dit gaat kosten. Echter is hier is geen vast bedrag voor te noemen. Het is zeker niet gek om ergens tussen de 5000,- (standaard kleine keuken) en 20.000,- te betalen (maatwerk keuken). Gemiddeld zit u met deze twee bedragen op 12.500,- euro voor een keuken. Maar, er zijn uitschieters. Hier bent u zelf natuurlijk helemaal bij.

Filter je resultaten

Verfijn je selectie

Zwarte leefkeuken

Zwarte leefkeuken

Keuken met betonlook

Keuken met betonlook

Waarom van Manen Keukens?

Extra inspiratie opdoen?

Gratis keukenboek Afspraak maken

Leicht keuken met kermamiek werkblad

Leicht keuken met kermamiek werkblad

Keuken met nis

Keuken met nis
Keuken kopen - Showroom Van Manen Keukens Barnveld

Een Keuken Kopen doe je bij Van Manen Keukens

Bent u aan het verbouwen of heeft u een nieuwe woning gekocht? Dan komt het regelmatig voor dat er een nieuwe keuken moet worden geplaatst. De prijs van een nieuwe keuken is afhankelijk van veel factoren. Denk aan:

 1. Gaat u renoveren of een compleet nieuwe keuken installeren?
 2. Koopt u een standaard of maatwerk keuken?
 3. Welke apparatuur neemt u? En hoeveel apparaten heeft u nodig?
 4. Welk materiaal wilt u in uw keuken? Denk aan het keukenblad en materiaal van de lades en kastjes.
 5. Bij wie koopt u de keuken en welke kwaliteit en service krijgt u daar?

Keuken inspiratie

De keuken is vaak het hart van het huis, een plek waar heerlijke maaltijden worden bereid, gezellige momenten worden gedeeld en familie en vrienden samenkomen. Als u op zoek bent naar inspiratie om uw keuken te transformeren of te renoveren, zijn er talloze mogelijkheden om uit te kiezen. Hier zijn een paar ideeën die u kunnen helpen bij het creëren van een prachtige en functionele keuken. U doet er dan ook goed aan om voldoende keuken inspiratie op te doen en uiteraard onze keukenzaak te bezoeken. Wij helpen u graag aan verder.

Keukeninspiratie - Van Manen Keukens
Van Manen Keukens in Barneveld

Welke stappen neem je bij het kopen van een keuken?

Naast dat de keuken zelf een prijskaartje heeft, zijn er vaak ook bijkomende kosten. Denk bijvoorbeeld aan het omleggen van stroom en leidingen of het afwerken van de keuken met stucwerk. Bij van Manen Keukens helpen wij u graag bij het hele traject. Alles wordt van A tot Z voor u geregeld.

Natuurlijk is het opstellen van een prijs volledig afhankelijk van de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de keuzes bij het uitzoeken van een nieuwe keuken, nodigen wij u graag uit in onze keukenwinkel. Daar kunt u de verschillende kleurstalen, keukenapparaten en materialen bekijken.

De stappen voor een keuken kopen

Van Manen Keukens helpt u graag bij het kopen van een keuken. Wij denken van begin tot eind met u mee. U kunt het volgende van ons verwachten:

 1. Inspiratie opdoen
 2. Advies inwinnen
 3. Ontwerp en offerte laten maken
 4. Situatie in huis opnemen en inmeten en uw keuken bestellen
 5. Plaatsen van de keuken
 6. Nazorg

Bezoek gerust eens onze keukenzaak.

Sfeervolle keuken met houten details - Van Manen Keukens
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

 • MM slash DD slash JJJJ