Maak een afspraak
Keuken kopen?

Keuken kopen?

Keuken kopen? Wat kost een nieuwe keuken?

Wilt u een nieuwe keuken kopen? Dan wilt u uiteraard ook weten wat dit gaat kosten. Echter is hier is geen vast bedrag voor te noemen. Het is zeker niet gek om ergens tussen de 5000,- (standaard kleine keuken) en 20.000,- te betalen (maatwerk keuken). Gemiddeld zit u met deze twee bedragen op 12.500,- euro voor een keuken. Maar, er zijn uitschieters. Hier bent u zelf natuurlijk helemaal bij.

Bent u aan het verbouwen of heeft u een nieuwe woning gekocht? Dan komt het regelmatig voor dat er een nieuwe keuken moet worden geplaatst. De prijs van een nieuwe keuken is afhankelijk van veel factoren. Denk aan:

 1. Gaat u renoveren of een compleet nieuwe keuken installeren?
 2. Koopt u een standaard of maatwerk keuken?
 3. Welke apparatuur neemt u? En hoeveel apparaten heeft u nodig?
 4. Welk materiaal wilt u in uw keuken? Denk aan het keukenblad en materiaal van de lades en kastjes.
 5. Bij wie koopt u de keuken en welke kwaliteit en service krijgt u daar?

Als u eenmaal hebt besloten een nieuwe keuken aan te schaffen, wilt u natuurlijk dat al uw wensen werkelijkheid worden. Een nieuwe keuken kopen is natuurlijk geen dagelijkse bezigheid. U doet er dan ook goed aan om voldoende keuken inspiratie op te doen en uiteraard onze keuken showroom te bezoeken. Wij helpen u graag aan verder.

Welke stappen?

Naast dat de keuken zelf een prijskaartje heeft, zijn er vaak ook bijkomende kosten. Denk bijvoorbeeld aan het omleggen van stroom en leidingen of het afwerken van de keuken met stucwerk. Bij van Manen Keukens helpen wij u graag bij het hele traject. Alles wordt van A tot Z voor u geregeld.

De stappen voor een keuken kopen:

 1. Inspiratie opdoen
 2. Advies inwinnen
 3. Ontwerp en offerte laten maken
 4. Situatie in huis opnemen en inmeten en uw keuken bestellen
 5. Plaatsen van de keuken
 6. Nazorg

Natuurlijk is het opstellen van een prijs volledig afhankelijk van de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de keuzes bij het uitzoeken van een nieuwe keuken, nodigen wij u graag uit bij ons in de showroom. Daar kunt u de verschillende kleurstalen, keukenapparaten en materialen bekijken. En realiseren wij samen uw droomkeuken. Wilt u inspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis inspiratie magazine aan.

 

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak

Vraag ons gratis
inspiratie magazine aan.

 • Boordevol keuken inspiratie en trends
 • Onze klanten en medewerkers aan het woord
 • Handige tips en een slimme checklist
Direct aanvragen
Keukeninspiratie - Van Manen Keukens
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

 • MM slash DD slash JJJJ