Maak een afspraak
Uw ideale keuken in 6 stappen

Uw ideale keuken in 6 stappen

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Uw ideale keuken in 6 stappen

Wat uw smaak ook is, bij Van Manen Keukens helpen wij u uw ideale keuken te realiseren. Daarbij mag u er volledig op vertrouwen dat wij het tot in de kleinste details perfect voor u regelen. En dat wij pas klaar zijn als u 100% tevreden bent. Want zekerheid, dat voelt goed!

Oriëntatie en inspiratie

Wat uw smaak ook is, de mogelijkheden zijn – vrij letterlijk – eindeloos. Tijdens een persoonlijke kennismaking en rondleiding bespreken we uw wensen en voorkeuren en presenteren we u verschillende opties.

Ontwerp en materialen

Samen aan tafel zet onze adviseur uw ideeën en wensen om in een driedimensionaal ontwerp. Kastje meer of minder? Het is in een oogwenk aangepast. Zo ziet u uw keuken letterlijk voor uw ogen vorm krijgen. En het ontwerp is pas definitief als u helemaal happy bent.

Inmeten en laatste check

Bij Van Manen Keukens regelen wij het tot in de puntjes. Dat is een keiharde belofte. We komen uw keuken tot op de millimeter nauwkeurig inmeten. En als we er toch zijn, checken we meteen of er nog andere aanpassingen nodig zijn.

Bestellingen en productie

Wij bestellen alle door u gekozen apparatuur, meubelen en natuurlijk het werkblad. En dan gaat uw keuken in productie, exact volgens het ontwerp.

Montage en plaatsing

Op de afgesproken dag komt onze monteur uw oude keuken verwijderen, het leidingwerk aanpassen en uw nieuwe keuken plaatsen. Wij zorgen dat u nergens omkijken naar heeft en gaan pas weg als alles perfect werkt en u 100% tevreden bent.

Oplevering

Na oplevering is het zover, dan kan het grote genieten beginnen. Dat voelt goed!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ