Maak een afspraak
Bouwbedrijf A. Huurdeman vertrouwt op Van Manen Keukens

Bouwbedrijf A. Huurdeman vertrouwt op Van Manen Keukens

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Bouwbedrijf A. Huurdeman vertrouwt op Van Manen Keukens

Van offertestadia tot werkvoorbereiding en uitvoering. Bouwbedrijf A. Huurdeman kan vertrouwen op de volledige oplevering van Van Manen Keukens in haar bouwprojecten. Of het nu gaat om keukens in gerealiseerde zorginstellingen of particuliere keukens in woningen op alle soorten niveaus. In deze blog deelt directeur Remco Swaab (A. Huurdeman) zijn ervaring over gezamenlijke projecttrajecten.

Woon-, werk- en leefomgeving van morgen

Met haar bestaansrecht van maar liefst meer dan 80 jaar werkt bouwbedrijf A. Huurdeman elke dag aan de woon-, werk- en leefomgeving van morgen. Samen met haar samenwerkingspartijen bouwt de aannemer aan uiteenlopende projecten, gecategoriseerd in vier sectoren: luxewoningen, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en bijzondere bedrijfspanden.

Vakkundig verantwoordelijk

Voor veel projecten adviseert Remco Van Manen Keukens aan de klant. Remco: “Tijdens de aanbesteding kijken wij naar de beste prijs-kwaliteitverhouding van onze leveranciers. Van Manen Keukens heeft vaak kostentechnisch de meeste gunstige aanbieding. Daarbij staan zij garant voor de juiste uitvoering en oplevering van keukens. Tijdens de werkvoorbereiding communiceert Van Manen Keukens al transparant over eventuele knelpunten. Is er later toch een verkeerde code opgenomen of kastje geleverd? Dan lost Van Manen Keukens dit zonder problemen vakkundig en snel op. Dit is wel uniek in de keukenbranche, waarbij sommige leveranciers bij zulke situaties liever hun handen ervan afhouden.”

Van werkvoorbereiding tot oplevering

Eenmaal aan de slag met een opdracht behoudt A. Huurdeman contact met een vaste projectleider, voorbereider en uitvoerder van Van Manen Keukens. In de werkvoorbereidingsfase stemt Huurdeman de ingekochte producten met hen af. Een afspraak met de showroom en werk- en installatietekeningen zorgen voor een helder traject. Hierdoor werkt de installateur alle tekeningen installatieconform af. Dit naar aanleiding van de besproken installatie componenten. Wanneer de vloerbedekking erin zit, betekent dit dat een project aan haar eind komt. Van Manen Keukens monteert dan de meubels en werkt de keuken geheel af. Met nog een goede poetsdoek over het kookvertrek is het project klaar voor oplevering.

Projecten

Inmiddels mochten Huurdeman en Van Manen Keukens al veel bijzondere projecten opleveren. Voor een particuliere luxewoning in Apeldoorn realiseerden wij bijvoorbeeld een karaktervolle leefkeuken. Kindcentrum De Spreng in Hoevelaken geniet sinds kort van een verbouwd, verduurzaamd en uitgebreide school en kinderdagverblijf. Ook beschikt Zorginstelling De Stolpe in Hilversum nu van 60 keukens voor individueel gebruik en gemeenschappelijke keukens. Ook renoveerden wij gezamenlijk de brandweerkazerne in Soesterberg.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ