Elkaar op ideën brengen. Dat voelt goed.

Tip #2. Keuken inspiratie opdoen bij… Niels en Suzanne Gundlach.

Niels en Suzanne Gundlach genieten dagelijks van een prachtige, moderne keuken. “We zijn daarin uitstekend geholpen door Van Manen Keukens.”

“We wilden graag een originele opstelling, maar kwamen er zelf niet goed uit. De verkoopadviseur was creatief, betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die naar een uitstekend ontwerp. Dat resulteerde in een strakke keuken met een warme uitstraling, onder meer door de houten elementen.” Niels en Suzanne staan graag te kokkerellen, van Aziatische hap tot Hollandse pot. Daarbij maken ze graag gebruik van de oven, de stoomoven en inductiekookplaat met wokbrander.

Opvallend aan de keuken is het RVS-werkblad van slechts vier millimeter dik. Niels: “De platen zijn koudgewalst, waardoor het blad een licht schijnende grijze laag heeft. Heel mooi. We zien de eerste krassen al wel verschijnen, maar daardoor krijgt het keukenblad meer karakter.” De keuken heeft een fijne ambiance als bijvoorbeeld Niels kookt en Suzanne er gezellig bij komt staan met een drankje om de dag door te nemen. Zeker rond de klok van vijf als hun drie kinderen ook even in de keuken komen staan, is dat een leuk gezinsmoment. “Dan is de keuken echt even de spil van het huis. ”We zijn er blij mee!”

Bekijk het gehele project om meer foto’s te zien en laat je inspireren.

Groeten,  BartJan van Dam | verkoop- en ontwerpadviseur.

Heeft u een vraag en/of opmerking of wilt u meer informatie aanvragen?
Gebruik het formulier om ons een mail te sturen.

Van Manen Keukens BV
Doctor Willem Dreeslaan 2
3771 RW Barneveld

Telefoon: 0342-405363
info@vanmanenkeukens.nl

BTW-nummer: NL809464019B01
KvK-nummer: 08095745