Maak een afspraak
Dit zijn de vijf populairste keukenkleuren

Dit zijn de vijf populairste keukenkleuren

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Dit zijn de vijf populairste keukenkleuren

Welke keukenkleur past het best bij uw interieurstijl? Zandkleurige, groene en houten keukens geven uw keuken die ultieme, natuurlijke uitstraling. Een zwarte of witte keuken verlenen zich daarentegen weer perfect als moderne, tijdloze basis. Deze blog geeft u een kijkje in de mogelijkheden van populaire keukenkleuren. Laat u zich informeren en vooral inspireren.

Zandkleurige keuken

Vergelijken wij de meest populaire keukenkleuren met elkaar, dan staat een zandkleurige keuken als nieuwste binnenkomer bovenaan. Geen verrassing weten wij bij Van Manen Keukens. Een zandkleurige keuken (ook wel: beige of taupe keuken) geeft namelijk een minimalistische, maar toch warme uitstraling. Een zandtint doorbreekt harde contrasten en behoudt de gezellige sfeer in uw keukenvertrek. Een uitermate geschikte keuze in kleur keuken als u het ons vraagt.

Groene keuken

Daarnaast plaatsen wij steeds vaker groene keukens bij kookliefhebbers. De kleur groen valt, net zoals beige, onder aardetinten. Een aardetint kleur als basis zorgt voor een prachtig rustiek, natuurlijk of landelijk kookvertrek. Nature green is een veelbesproken keukenkleur bij Van Manen Keukens, door de rustige maar kleurrijke uitstraling. Echter zullen lichtgroene, donkergroene en mintgroene keukenkleuren ook nooit vervelen. Groen kent namelijk diverse nuances en daarom is de keukenkleur perfect te combineren met andere kleurtinten. Voor welke keukentint u ook gaat, met elk type groene keuken haalt u de natuur van buiten naar binnen.

Verlichting in keukenkastjes

Zwarte keuken

Houdt u meer van een luxe uitstraling? Kies dan voor zwart als basis. Een zwarte keuken verleent zich perfect als blikvanger en exclusiviteit. Deze keukenkleur geeft de hotelchique tint die u wellicht zo graag wenst. Daarbij creëert u een moderne keukenstijl, omdat een zwarte keuken tijdloos is. De centrale kleurtoon van zwart past ook altijd in uw interieurstijl. Daarom geniet u nog jarenlang van deze niet meer weg te denken keukenkleur. Wat vindt u bijvoorbeeld van onderstaande, inspirerende samenstelling?

Zwarte open leefkeuken - Van Manen Keukens

Witte keuken

Wilt u liever een kwaliteit keuken die meer rust uitstraalt? Overweeg dan een wit kookvertrek. Een witte keukenkleur is een echte aanrader voor een open sfeer in huis. Daarbij is deze neutrale basiskleur uitstekend te combineren met vrijwel alle kleuren en materialen, zoals gekleurde tegels of donker aanrechtblad. Kortom, met een witte keuken combineert u ultieme frisheid met ruimtelijke uitstraling.

open keukenOpen keuken met een tijdloze uitstraling - Van Manen Keukens in u-vorm

Houten keuken

Tot slot mag deze laatste populaire keukenkleur niet ontbreken in ons rijtje. Een bruine, oftewel houten keuken is ideaal voor de gezelschapsmens, die van lang tafelen houdt. Een keuken van hout typeert zich aan warmte en gezelligheid. De natuurlijke tint van eikenhout, notenhout of steigerhout weerspiegelt een eigentijdsheid. Welk soort houten keuken u ook kiest, elke kan gecombineerd worden met oneindige materialen en kleuren, zoals keramiek werkbladen in matzwart.

kookeiland met bar hout | Keukeninspiratie

Keukenkleuren bij Van Manen Keukens

Bent u er nog niet helemaal uit welk keukenkleur past in uw persoonlijke leven? Dat begrijpen wij bij Van Manen Keukens. Laat u zich daarom informeren en inspireren in Barneveld. Onze adviseurs luisteren graag naar uw wensen en delen gelijk passende mogelijkheden. De koffie staat klaar.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ