Maak een afspraak

Ontdek onze antraciete keukens

Antraciete keukens, met hun elegante en tijdloze uitstraling, zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden in moderne keukenontwerpen. De diepe, donkere tint van antraciet voegt een vleugje verfijning en mysterie toe aan de keukenruimte, en biedt zowel visuele aantrekkingskracht als praktische voordelen.

Filter je resultaten

Verfijn je selectie

Kookeiland met marmerlook werkblad

Kookeiland met marmerlook werkblad

Open keuken met kookeiland

Open keuken met kookeiland

Waarom van Manen Keukens?

Extra inspiratie opdoen?

Gratis keukenboek Afspraak maken

Ruimtelijke keuken met kookeiland

Ruimtelijke keuken met kookeiland

Zwarte leefkeuken

Zwarte leefkeuken
Een stijlvolle keuken samenstellen | Van Manen Keukens

Antraciete keukens

Een van de voordelen van antraciete keukens is de veelzijdigheid van deze kleur. Antraciet, als een neutrale tint, past goed bij verschillende keukenstijlen, van strakke en moderne ontwerpen tot meer traditionele en landelijke inrichtingen. Het vormt een solide basis waarmee u kunt experimenteren met verschillende kleurenschema’s en texturen in uw keukenruimte.

Voordelen van antraciete keukens

Een ander voordeel van antraciete keukens is dat ze vuil en vlekken goed verbergen. Antraciet is minder vatbaar voor vlekken en vingerafdrukken dan lichte kleuren, wat betekent dat uw keuken er langer fris en schoon uitziet, met minder onderhoud.

Daarnaast heeft antraciet de eigenschap om goed te mengen met andere materialen, zoals hout, roestvrij staal, en glas. Dit maakt het gemakkelijk om een harmonieus en evenwichtig ontwerp te creëren, waarbij antraciet fungeert als de verbindende factor tussen verschillende elementen in de keuken.

Een stijlvolle keuken samenstellen | Van Manen Keukens
Een stijlvolle keuken samenstellen | Van Manen Keukens

Antraciete keukenaccessoires

Het gebruik van antraciete keukenaccessoires, zoals kranen, handgrepen en verlichting, kan een subtiele maar stijlvolle aanvulling zijn op uw keukenruimte. Deze accessoires voegen een vleugje luxe en verfijning toe, waardoor uw keuken een eigentijds gevoel krijgt.

In een notendop bieden antraciete keukens zowel esthetische als praktische voordelen. Ze passen goed bij diverse keukenstijlen, bieden een verfijnde uitstraling, vereisen minder onderhoud en laten u spelen met contrast en materiaalcombinaties. Als u op zoek bent naar een tijdloze en stijlvolle keuken, overweeg dan zeker antraciet als uw kleurenpalet. Het zal uw keuken omtoveren tot een ruimte die zowel functioneel als visueel indrukwekkend is.

Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ