Maak een afspraak
Keukens Arnhem

Keukens Arnhem

Zoekt u een nieuwe keuken voor uw woning in Arnhem?

Keukeninspiratie voor uw keuken in Arnhem

Bent u woonachtig in Arnhem/Gelderland en wilt u een nieuwe keuken kopen? Bij Van Manen Keukens kunt u voldoende keukeninspiratie opdoen om uw droomkeuken te realiseren. De keukenshowroom in Barneveld biedt u de mogelijkheid rustig rond te kijken en te ervaren welke keuken bij uw wensen past. Vooraf alvast inspiratie op doen? Vraag dan ons gratis keukenboek aan of bekijk onze eerder opgeleverde projecten

Keukenwinkel in Arnhem

Ook in Arnhem/Gelderland komen wij graag uw droomkeuken monteren. Vanaf het moment dat u bij Van Manen Keukens inspiratie op wilt doen tot het monteren van de keuken, bieden wij een hoge mate aan goede zorg. Op slechts 30 minuten rijden vanaf Arnhem kunt u gratis en ruim parkeren bij onze showroom in Barneveld.

Wat kunt u van ons verwachten?

In onze 7000m2 keukenshowroom kunt u al uw wensen, samen met onze verkoopadviseurs, bespreken. Onze adviseurs zetten al uw ideeën vervolgens om in een ontwerp. Bent u tevreden met uw ontwerp? Dan maken wij een overzichtelijke offerte waar alles duidelijk in staat. Voordat de keuken wordt geplaatst, wordt alles zorgvuldig ingemeten. Op de afgesproken dag komt onze monteur uw nieuwe keuken monteren en kan het grote genieten beginnen!

Maak vrijblijvend een afspraak bij Van Manen keukens in Barneveld om samen de mogelijkheden voor uw droomkeuken te bekijken.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ