Maak een afspraak
Keukens Amersfoort

Keukens Amersfoort

Woont u in Amersfoort en wilt u uw droomkeuken realiseren?

Woont u in Amersfoort en wilt u uw droomkeuken realiseren? Van Manen Keukens Barneveld heeft een grote keuken showroom op 25 minuten afstand van Amersfoort. Kom een keer gezellig langs in onze keuken showroom en laat u inspireren. Aangezien onze Van Manen Keukenshowroom onderdeel is van het Van Manen Woonthemacentrum, kunt u ook bij andere afdelingen een kijkje nemen. Zo kunt u door Van Manen badkamers, pakket vloeren, haarden en kachels etc. lopen.

Afspraak maken in Amersfoort

U kunt vrijblijvend bij ons een afspraak maken om advies te krijgen over wat u het beste in uw ruimte kunt realiseren. Daarbij doorlopen we graag de mogelijkheden voor de indeling van de keuken en kijken we mee welke combinatie materialen en onderdelen goed bij elkaar passen. Daarnaast nemen we ook altijd uw interieur mee in het ontwerpen van een keuken.

De keukens van Van Manen Keukens in Amersfoort

Amersfoort is één van de steden in Nederland waar Van Manen Keukens regelmatig keukens levert. Wij leveren graag kwalitatief hoogwaardige producten en zorgen ervoor dat het verloop van het plaatsen van een keuken zo soepel mogelijk verloopt en u met uw gezin/familie of vrienden met een tevreden en prettig gevoel in de keuken zit of staat.

De opgeleverde projecten tonen een aantal keukens die door ons door Nederland zijn gerealiseerd.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
WoonThema Centrum
van 7.000m²
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
BOSCH
Leight
Pronorm
Pitt
ETNA
Quooker
Miele
BORA
AEG
Hillstones
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.