Maak een afspraak
Keukens Amersfoort

Keukens Amersfoort

Woont u in Amersfoort en wilt u uw droomkeuken realiseren?

Woont u in Amersfoort en wilt u uw droomkeuken realiseren? Van Manen Keukens Barneveld heeft een grote keuken showroom op 25 minuten afstand van Amersfoort. Kom een keer gezellig langs in onze keuken showroom en laat u inspireren. Aangezien onze Van Manen Keukenshowroom onderdeel is van het Van Manen Woonthemacentrum, kunt u ook bij andere afdelingen een kijkje nemen. Zo kunt u door Van Manen badkamers, pakket vloeren, haarden en kachels etc. lopen.

Afspraak maken in Amersfoort

U kunt vrijblijvend bij ons een afspraak maken om advies te krijgen over wat u het beste in uw ruimte kunt realiseren. Daarbij doorlopen we graag de mogelijkheden voor de indeling van de keuken en kijken we mee welke combinatie materialen en onderdelen goed bij elkaar passen. Daarnaast nemen we ook altijd uw interieur mee in het ontwerpen van een keuken.

De keukens van Van Manen Keukens in Amersfoort

Amersfoort is één van de steden in Nederland waar Van Manen Keukens regelmatig keukens levert. Wij leveren graag kwalitatief hoogwaardige producten en zorgen ervoor dat het verloop van het plaatsen van een keuken zo soepel mogelijk verloopt en u met uw gezin/familie of vrienden met een tevreden en prettig gevoel in de keuken zit of staat.

De opgeleverde projecten tonen een aantal keukens die door ons door Nederland zijn gerealiseerd. Maak een afspraak zodat we samen uw droomkeuken kunnen realiseren.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ