Maak een afspraak
Keukens Apeldoorn

Keukens Apeldoorn

Woonachtig in Apeldoorn en wilt u uw droomkeuken realiseren?

U kunt in de showroom van Van Manen Keukens veel inspiratie opdoen voor uw ideale keuken in Apeldoorn/Gelderland. Wij bieden een breed assortiment complete keukens aan. Het kan best lastig zijn om keuzes te maken bij het kopen van een nieuwe keuken. U wilt namelijk dat alles dan tot in de puntjes is geregeld. Daarbij zijn er veel variaties in materialen, keuken vormen en keukenapparatuur mogelijk. Met andere woorden, moet u erg veel keuzes maken waar wij u graag een handje mee op weg willen helpen. U kunt gerust vanuit Apeldoorn langskomen om door onze Van Manen Keukens showroom te lopen en inspiratie op te doen.

✔️Op slechts 30 minuten rijden vanaf Apeldoorn

✔️Gratis en ruime parkeerplaatsen

✔️Showroom van 7000m2

✔️Zomaar binnenlopen of afspraak maken

Afspraak maken voor uw keuken in Apeldoorn

Wilt u graag passend advies, maak dan vrijblijvend een afspraak. Dan nemen wij graag de tijd om met u mee te denken. Wij geloven dat samenwerken de sleutel is tot het realiseren van uw droomkeuken. Daarom zullen we samen elke stap zorgvuldig doorlopen tot het realiseren van uw keuken. Voor ons is kwaliteit vooraanstaand. We letten er daarom op om hoge kwaliteit in elk onderdeel van het proces voor het realiseren van uw ideale keuken te leveren.

Bekijk ook de stappenplan die wij doorlopen om samen uw droomkeuken te realiseren.

Keukenspecialist in Apeldoorn

Door ons zijn meerdere keukens in Apeldoorn succesvol opgeleverd. Benieuwd naar de keukens die wij tot nu toe hebben opgeleverd? Bekijk dan de opgeleverde keuken projecten die wij door Nederland hebben opgeleverd.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
WoonThema Centrum
van 7.000m²
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Miele
Wave
Neff
Smeg
Lifestyle
Franke
Pronorm
Gaggenau
ATAG
Doeco
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.