Maak een afspraak
Keukens Apeldoorn

Keukens Apeldoorn

Woonachtig in Apeldoorn en wilt u uw droomkeuken realiseren?

U kunt in de showroom van Van Manen Keukens veel inspiratie opdoen voor uw ideale keuken in Apeldoorn/Gelderland. Wij bieden een breed assortiment complete keukens aan. Het kan best lastig zijn om keuzes te maken bij het kopen van een nieuwe keuken. U wilt namelijk dat alles dan tot in de puntjes is geregeld. Daarbij zijn er veel variaties in materialen, keuken vormen en keukenapparatuur mogelijk. Met andere woorden, moet u erg veel keuzes maken waar wij u graag een handje mee op weg willen helpen. U kunt gerust vanuit Apeldoorn langskomen om door onze Van Manen Keukens showroom te lopen en inspiratie op te doen.

  • Op slechts 30 minuten rijden vanaf Apeldoorn
  • Gratis en ruime parkeerplaatsen
  • Showroom van 7000m2
  • Zomaar binnenlopen of afspraak maken

Afspraak maken voor uw keuken in Apeldoorn

Wilt u graag passend advies, maak dan vrijblijvend een afspraak. Dan nemen wij graag de tijd om met u mee te denken. Wij geloven dat samenwerken de sleutel is tot het realiseren van uw droomkeuken. Daarom zullen we samen elke stap zorgvuldig doorlopen tot het realiseren van uw keuken. Voor ons is kwaliteit vooraanstaand. We letten er daarom op om hoge kwaliteit in elk onderdeel van het proces voor het realiseren van uw ideale keuken te leveren.

Bekijk ook de stappenplan die wij doorlopen om samen uw droomkeuken te realiseren.

Keukenzaak in Apeldoorn

Door ons zijn meerdere keukens in Apeldoorn succesvol opgeleverd. Benieuwd naar de keukens die wij tot nu toe hebben opgeleverd? Bekijk dan de opgeleverde keuken projecten die wij door Nederland hebben opgeleverd.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ