Maak een afspraak
Keukens Utrecht

Keukens Utrecht

Keukenshowroom in Utrecht

Ben u op zoek naar een keukenzaak in omgeving Utrecht? Van Manen Keukens is dé keukenspecialist in Utrecht en omstreken. Met een goede samenwerking realiseren wij gemakkelijk uw droomkeuken in Utrecht. Wij hebben een grote collectie waaruit u kunt kiezen of alleen inspiratie uit op kunt doen. Het is ook mogelijk om sommige onderdelen uit de ene keuken te combineren met een onderdeel uit de andere keuken. Doe voordat u naar onze showroom in Barneveld komt alvast inspiratie op met ons gratis keukenboek!

Keukenspecialist in Utrecht

U kunt bij ons langskomen in de showroom in Barneveld, ongeveer 35 minuten rijden vanaf Utrecht. Onze keuken showroom heeft een oppervlakte van 7000m2 en u kunt spontaan zonder afspraak binnen lopen. In onze showroom vindt u veel voorbeelden van keukens in verschillende stijlen en prijsklassen. Op die manier krijgt u een goed beeld van wat u aanspreekt of juist totaal niet. Wij onderzoeken graag samen met u welke keuken geschikt is en bekijken de mogelijkheden. Kwaliteit in service en materiaal is voor ons erg belangrijk want op die manier krijgt u de echte droomkeuken.

Keuken kopen Utrecht

Van Manen keukens is onderdeel van Woonthema Centrum van Manen. Naast de keukenafdeling hebben wij ook andere afdelingen, waarmee we met elke specialiteit uw huis compleet kunnen maken. Bent u net nieuw komen wonen in Utrecht? Bezoek onze showroom dan in Barneveld. U kunt bij ons ook terecht voor Haarden & Kachels, Badkamers, Parketvloeren, Zonwering, Meubels en Slaapkamers. Daarmee is uw nieuwe woning zo ingericht! De koffie staat voor u klaar.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ