Maak een afspraak
Keukens Utrecht

Keukens Utrecht

Keukenshowroom in Utrecht

Van Manen Keukens is dé keukenspecialist in Utrecht en omstreken. Met een goede samenwerking realiseren wij gemakkelijk uw droomkeuken in Utrecht. Wij hebben een grote collectie waaruit u kunt kiezen of alleen inspiratie uit op kunt doen. Het is ook mogelijk om sommige onderdelen uit de ene keuken te combineren met een onderdeel uit de andere keuken. Doe voordat u naar onze showroom komt alvast inspiratie op met ons gratis keukenboek!

Kom langs in onze showroom

U kunt bij ons langskomen in de showroom in Barneveld, ongeveer 40 minuten rijden vanaf Utrecht. Onze keuken showroom heeft een oppervlakte van 7000m2 en u kunt spontaan zonder afspraak binnen lopen. In onze showroom vindt u veel voorbeelden van keukens in verschillende stijlen en prijsklassen. Op die manier krijgt u een goed beeld van wat u aanspreekt of juist totaal niet. Wij onderzoeken graag samen met u welke keuken geschikt is en bekijken de mogelijkheden. Kwaliteit in service en materiaal is voor ons erg belangrijk want op die manier krijgt u de echte droomkeuken.

Van Manen keukens is onderdeel van Woonthema Centrum van Manen. Naast de keukenafdeling hebben wij ook andere afdelingen zijn voor andere onderdelen hebben ieder een specialiteit om uw huis compleet te maken. Wij hebben zoal Haarden & Kachels, Badkamers, Parketvloeren, Zonwering, Meubels en Slaapkamers.

JA, stuur mij het gratis keukenboek ter inspiratie!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
WoonThema Centrum
van 7.000m²
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's
Gaggenau
Pelgrim
Arte
Dekker
Siemens
Liebherr
Pitt
Hillstones
Franke
ATAG
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.