Keukens Utrecht

Keukenwinkel Utrecht

Keuken Utrecht | Van Manen Keukens is dé keukenspecialist in Utrecht/Nederland. Met een goede samenwerking realiseren wij gemakkelijk uw droomkeuken in Utrecht. Wij hebben een grote collectie waaruit u kunt kiezen of alleen inspiratie uit op kunt doen. Het is ook mogelijk om sommige onderdelen uit de ene keuken te combineren met een onderdeel uit de andere keuken. Bekijk het stappenplan die wij samen met u doornemen om tot de ideale keuken te komen.

Kom langs in onze showroom

U kunt bij ons langskomen in de showroom in Barneveld, ongeveer 40 minuten rijden vanaf Utrecht. Onze keuken showroom heeft een oppervlakte van 7000m2 en u kunt spontaan zonder afspraak binnen lopen. In onze showroom vindt u veel voorbeelden van keukens in verschillende stijlen en prijsklassen. Op die manier krijgt u een goed beeld van wat u aanspreekt of juist totaal niet. Wij onderzoeken graag samen met u welke keuken geschikt is en bekijken de mogelijkheden. Kwaliteit in service en materiaal is voor ons erg belangrijk want op die manier krijgt u de echte droomkeuken.

Naast de keukenafdeling hebben wij ook andere afdelingen zijn voor andere onderdelen hebben ieder een specialiteit om uw huis compleet te maken. Wij hebben zoal Haarden & Kachels, Badkamers, Parketvloeren, Zonwering, Meubels en Slaapkamers.

Maak een afspraak!

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe keuken? Wij als keukenspecialist Utrecht helpen u graag verder! Wij vinden het fantastisch om u te begeleiden bij het kiezen van een nieuwe droomkeuken. U kunt langskomen in onze showroom in Barneveld of online een afspraak maken.

Afspraak maken - Utrecht