Maak een afspraak
Keukens Utrecht

Keukens Utrecht

Keukenshowroom in Utrecht

Keukenwinkel Utrecht

Keuken Utrecht | Van Manen Keukens is dé keukenspecialist in Utrecht/Nederland. Met een goede samenwerking realiseren wij gemakkelijk uw droomkeuken in Utrecht. Wij hebben een grote collectie waaruit u kunt kiezen of alleen inspiratie uit op kunt doen. Het is ook mogelijk om sommige onderdelen uit de ene keuken te combineren met een onderdeel uit de andere keuken. Bekijk het stappenplan die wij samen met u doornemen om tot de ideale keuken te komen.

Kom langs in onze showroom

U kunt bij ons langskomen in de showroom in Barneveld, ongeveer 40 minuten rijden vanaf Utrecht. Onze keuken showroom heeft een oppervlakte van 7000m2 en u kunt spontaan zonder afspraak binnen lopen. In onze showroom vindt u veel voorbeelden van keukens in verschillende stijlen en prijsklassen. Op die manier krijgt u een goed beeld van wat u aanspreekt of juist totaal niet. Wij onderzoeken graag samen met u welke keuken geschikt is en bekijken de mogelijkheden. Kwaliteit in service en materiaal is voor ons erg belangrijk want op die manier krijgt u de echte droomkeuken.

Naast de keukenafdeling hebben wij ook andere afdelingen zijn voor andere onderdelen hebben ieder een specialiteit om uw huis compleet te maken. Wij hebben zoal Haarden & Kachels, Badkamers, Parketvloeren, Zonwering, Meubels en Slaapkamers.

Gratis advies op maat middels een persoonlijk gesprek

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
dining icon van manen keukens
Lunchen of dineren?
Dat kan in ons restaurant!
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
WoonThema Centrum
van 7.000m²
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's
Wave
Liebherr
ETNA
Pronorm
Arte
Neff
Leight
Smeg
Hillstones
Siemens