Maak een afspraak

Ontdek onze taupe keukens

De keuken is niet alleen een functionele ruimte in uw huis, maar ook een plek waar u samenkomt met vrienden en familie. Daarom is het belangrijk dat de keuken niet alleen praktisch is, maar er ook mooi uitziet. Een keuken in de kleur taupe kan hierbij helpen. In dit blog vertellen we u graag meer over taupe keukens.

Filter je resultaten

Verfijn je selectie

Moderne zwarte keuken met kookeiland

Moderne zwarte keuken met kookeiland

Zwarte leefkeuken

Zwarte leefkeuken

Waarom van Manen Keukens?

Extra inspiratie opdoen?

Gratis keukenboek Afspraak maken

Keuken met betonlook

Keuken met betonlook

Leicht keuken met kermamiek werkblad

Leicht keuken met kermamiek werkblad
Moderne keuken met grijze fronten - Van Manen Keukens

Een taupe keuken is tijdloos

Een taupe keuken is dan ook een goede keuze voor wie op zoek is naar een keuken die tijdloos en stijlvol is. De kleur taupe zorgt ervoor dat de keuken er niet te hard uitziet, maar juist warm en uitnodigend. In combinatie met witte of zwarte accenten, zoals een aanrechtblad of keukenapparatuur, creëert u een strakke uitstraling. Maar ook met houten of koperen details krijgt de taupe kleur keuken een gezellige sfeer.

Taupe keukenstijlen

Taupe keukens zijn er in allerlei verschillende stijlen en materialen. Zo zijn er taupe keukens van hoogglanslak, maar ook van hout of betonlook. Welke stijl het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke smaak en de rest van uw interieur. De kleur taupe staat bekend om zijn rustige uitstraling, maar dit betekent niet dat alle keukenkastjes dezelfde kleur moeten hebben. Door te spelen met verschillende tinten taupe of andere kleuren, kunt u de keuken nog meer persoonlijkheid geven. Ook kunt u ervoor kiezen om de bovenste en onderste kastjes een andere kleur te geven, voor een speels effect.

Moderne keuken met strakke uitvoering | Van Manen Keukens
Open keuken met lichte tinten | Van Manen Keukens

Taupe keuken kopen

Kortom, een taupe keuken is een tijdloze en stijlvolle keuze voor wie op zoek is naar een rustige, maar gezellige keuken. Door te spelen met verschillende kleuren en materialen kunt u de keuken helemaal eigen maken. Of u nu van een strakke of gezellige uitstraling houdt, met een taupe keuken creëert u altijd een fijne plek om samen te komen met vrienden en familie. Kom langs bij Van Manen Keukens in Barneveld. De adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ