Maak een afspraak

Ontdek onze hoogglans keukens

Bent u op zoek naar een keuken met een luxe uitstraling? Kies dan voor een hoogglans keuken. Een hoogglans keuken heeft een strak, greeploos design en oogt zeer chique. In deze keuken staat minimalisme voorop en bovendien zorgt de hoogglans afwerking ervoor dat de ruimte optisch groter lijkt door de weerspiegeling van het materiaal.

Filter je resultaten

Verfijn je selectie

Zwarte leefkeuken

Zwarte leefkeuken

Keuken met betonlook

Keuken met betonlook

Waarom van Manen Keukens?

Extra inspiratie opdoen?

Gratis keukenboek Afspraak maken

Leicht keuken met kermamiek werkblad

Leicht keuken met kermamiek werkblad

Keuken met nis

Keuken met nis
hoogglans-keuken-van-manen-keukens-Nijkerk

Witte hoogglans keukens

De meest gebruikte kleur voor een hoogglans keuken is wit. Op deze manier komt het glanzende oppervlak het beste tot zijn recht. Een witte keuken geeft daarbij een ruimtelijk effect, heeft strakke uitstraling en is tijdloos. Ook is deze kleur makkelijk te combineren met andere kleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zwart of betonnen keukenblad?

Gekleurde keukens

Wanneer u meer op zoekt bent naar een luxere uitstraling, dan is een zwarte hoogglans keuken een goede optie. Door de zwarte kleur krijgt de keuken een stoere uitstraling. U kunt de kleur zwart combineren met warme materialen, zoals hout.

Naast wit en zwart zijn er natuurlijk nog veel meer kleurmogelijkheden mogelijk. Houd u van kleur en mag u keuken er echt uitspringen? Kies dan voor indigoblauw, groen of okergeel.

Gele keuken - okergele keuken
Hoogglans keuken | Van Manen Keukens

Hoogglans onderdelen in uw keuken

Wilt u uw keuken niet in zijn geheel in hoogglans laten uitvoeren? Hoogglans kunt u in verschillende onderdelen laten terugkomen. Door gebruik te maken van hoogglans keukenkastjes, is het grootste gedeelte van uw keuken voorzien van een glanzende uitstraling. Kies hierbij dan voor een werkblad in een andere kleur of materiaal, zoals een betonnen of granieten keukenblad.

Hoogglans kookeiland

Ook kunt u hierbij kiezen voor een kookeiland in hoogglans. Het kookeiland is een verlengstuk van de basis hoogglans keuken. Door het kiezen van een kookeiland heeft u gelijk extra werk- en opbergruimte in uw keuken.

Wilt u graag hoogglans aanbrengen op een subtiele manier in uw keuken? Kies dan voor een hoogglans keukenblad. Hoogglans keukenbladen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat het perfect aansluit op de rest van uw keuken.

Inbouw oven | Van Manen Keukens
Keuken kopen - Showroom Van Manen Keukens Barnveld

Hoogglans keukens bij Van Manen Keukens

Zoekt u naar een strakke hoogglans keuken? Dan bent u van harte welkom bij Van Manen Keukens in Barneveld. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en laten u graag onze hoogglans keukens zien in de showroom.

Onze adviseurs helpen u in iedere fase en denken van begin tot eind met u mee. Van Manen Keukens is een keukenzaak waarin u een betrouwbare partner zult vinden, dat voelt goed! Samen bespreken we in onze showroom in Barneveld wat uw wensen zijn en hoe we het verder aanpakken.

Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ