Maak een afspraak
Een strakke moderne woonkeuken in Eilanden-Oost
Meer foto's

Een strakke moderne woonkeuken in Eilanden-Oost

Een heel huis aanpassen naar jouw keukenwensen? Het lukte Erik en Doriene. Met advies van Van Manen Keukens staat er nu een moderne keuken met kastenwand waar je niet alleen kunt koken en eten, maar vooral met het gezin en vrienden samen kunt zijn.

Erik en Doriene zagen het helemaal voor zich: een grote ingebouwde kastenwand met een kookeiland waarin gezelligheid centraal moest komen te staan. Een kookeiland met bar, waar de kinderen gemakkelijk kunnen aanschuiven tijdens het koken. Door maandenlang foto’s van keukens te verzamelen kwamen ze tot een keukenopstelling die volledig aan de wensen moesten voldoen.

Perfect ontwerp

De keuze voor Van Manen Keukens was snel gemaakt: “Na een prettig gesprek met verkoopadviseur Josbert Goudriaan, die ons al eerder hielp met de eerste keukenschetsen, wisten we zeker dat hij precies begreep wat wij bedoelden.” Josbert ontwierp een keukenopstelling die precies voldeed aan de wensen van Erik en Doriene.

Strak en modern

Het werd een strakke, hoogglans witte keuken met bar, een riant kookeiland en een onderhoudsvriendelijk composietwerkblad. Aan het kookeiland bevindt zich een ontbijtbar met witte hoogglans fronten. De afzuiging via een Novy plafondunit met ledspots zijn netjes weggewerkt in een koof. De combinatie met de zwarte kastenwand en barstoelen zorgen voor een exceptioneel effect. “Een idee dat we opdeden in de showroom van Van Manen. Het gesprek met Josbert was erg prettig. Alles klopt aan het ontwerp en het is perfect symmetrisch. Van Manen Keukens snapt dat en is net zo secuur in de afwerking als wij zijn.”

Functioneel en gezellig

Een aantal ideeën werden van tafel geschoven. Het stel wilde een stoomoven, maar kwam daar uiteindelijk op terug: “Uit kostenoverweging en het feit dat we die waarschijnlijk maar sporadisch zouden gebruiken. Bovendien hebben we een Quooker alles in-één-kraan, dus koken gaat al sneller dan voorheen.”
Naast de functionaliteiten die de nieuwe keuken met zich mee brengt, is de sfeer uitstekend: “We zitten nog vaker aan het eiland dan we hadden gedacht. De keuken is een prettige ruimte om aanwezig te zijn. Ook met visite beland je aan het kookeiland!”

Lees meer
Stijl Modern /
Vorm U-vorm / I-vorm Eiland
Kleur Zwart / Wit
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Josbert !

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Josbert
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ