Maak een afspraak
Een strakke moderne woonkeuken in Eilanden-Oost
Meer foto's

Een strakke moderne woonkeuken in Eilanden-Oost

Een heel huis aanpassen naar jouw keukenwensen? Het lukte Erik en Doriene. Met advies van Van Manen Keukens staat er nu een keuken waar je niet alleen kunt koken en eten, maar vooral met het gezin en vrienden samen kunt zijn.

Erik en Doriene zagen het helemaal voor zich: een grote ingebouwde kastenwand met een kookeiland waarin gezelligheid centraal moest komen te staan. Een kookeiland met bar, waar de kinderen gemakkelijk kunnen aanschuiven tijdens het koken. Door maandenlang foto’s van keukens te verzamelen kwamen ze tot een keukenopstelling die volledig aan de wensen moesten voldoen.

Perfect ontwerp

De keuze voor Van Manen Keukens was snel gemaakt: “Na een prettig gesprek met verkoopadviseur Josbert Goudriaan, die ons al eerder hielp met de eerste keukenschetsen, wisten we zeker dat hij precies begreep wat wij bedoelden.” Josbert ontwierp een keukenopstelling die precies voldeed aan de wensen van Erik en Doriene.

Strak en modern

Het werd een strakke, moderne keuken met een riant kookeiland en een onderhoudsvriendelijk composietwerkblad. Aan het kookeiland bevindt zich een ontbijtbar met witte hoogglans fronten. De afzuiging via een Novy plafondunit met ledspots zijn netjes weggewerkt in een koof. De combinatie met de zwarte kastenwand en barstoelen zorgen voor een exceptioneel effect. “Een idee dat we opdeden in de showroom van Van Manen. Het gesprek met Josbert was erg prettig. Alles klopt aan het ontwerp en het is perfect symmetrisch. Van Manen Keukens snapt dat en is net zo secuur in de afwerking als wij zijn.”

Functioneel en gezellig

Een aantal ideeën werden van tafel geschoven. Het stel wilde een stoomoven, maar kwam daar uiteindelijk op terug: “Uit kostenoverweging en het feit dat we die waarschijnlijk maar sporadisch zouden gebruiken. Bovendien hebben we een Quooker alles in-één-kraan, dus koken gaat al sneller dan voorheen.”
Naast de functionaliteiten die de nieuwe keuken met zich mee brengt, is de sfeer uitstekend: “We zitten nog vaker aan het eiland dan we hadden gedacht. De keuken is een prettige ruimte om aanwezig te zijn. Ook met visite beland je aan het kookeiland!”

Stijl Modern /
Vorm U-vorm / I-vorm Eiland
Kleur Zwart / Wit
KokenInductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Josbert !

  • Een afspraak is altijd gratis
  • Heerlijke recepten voor thuis
  • U hoeft niks te beslissen of te ondertekenen
Josbert
Arte
Lifestyle
Leight
BORA
Dekker
Wave
Pelgrim
ETNA
Pitt
Quooker
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.