Maak een afspraak
Warme kleuren bij een moderne keuken
Meer foto's

Warme kleuren bij een moderne keuken

Warme kleuren en materialen in een heerlijk ruimtelijke en moderne keuken. Ilse en Bart vonden bij Van Manen Keukens alle puzzelstukjes bij elkaar, die samen de voor hen perfecte keuken vormden voor hun nieuwe appartement.

Ze maakten er een flinke verbouwing van, voordat ze hun nieuwe penthousewoning betrokken. Zo kwamen Ilse en Bart ook in contact met Van Manen. ‘Eerst zagen we in de badkamerafdeling een vloertegel die ons aansprak’, kijkt Ilse lachend terug. ‘Vervolgens zijn we bij de keukens gaan kijken en daar hielp Corstian van der Bas ons zó goed dat we voor vrijwel de hele verbouwing met Van Manen in zee zijn gegaan. Het was voor ons fijn dat ze er zo’n compleet concept bieden.’

Koperkleur

In grote lijnen hadden ze ideeën uitgedacht voor de indeling, met een kookeiland, hoge kasten, een aanrecht en barretje aan de andere kant van de ruimte. ‘Corstian heeft dat verder erg mooi uitgewerkt en concreet gemaakt.’ De koperkleurige fronten van het kookeiland combineerden ze met een warme, donkere houtlook die net nieuw binnenkwam toen ze op het punt stonden hun keuze definitief te maken. Hetzelfde gold voor het keramische werkblad. ‘We zagen eerst een blad met een groene ader erdoorheen, maar later kwam deze uitvoering binnen. We wisten meteen: dit is hem! We horen heel vaak dat mensen het zo mooi vinden. Net als wij.’

Afzuigkap Wave

In de prachtige constructie boven het kookeiland zit de afzuigkap van Wave verwerkt. Verder kozen Ilse en Bart vooral voor de keukenapparatuur van Miele: stoomoven en bakoven, koelkast met nul-gradenladen (‘ideaal, verse producten blijven zo veel langer vers’) en vaatwasser. De kennismaking met de Quooker bevalt uitstekend en rondom de wijnklimaatkast hebben ze een fraai wijnbarretje gecreëerd. Fijn in het gebruik ten slotte is de apothekerskast in de hoge wand, een handige toevoeging aan de riant aanwezige kastruimte in de keuken.

‘De montage werd ook heel secuur uitgevoerd, alles verliep perfect. Je hebt een bepaalde voorstelling van je keuken als je hem uitzoekt, maar toen hij eenmaal stond vonden we hem nog mooier dan we hadden gedacht!’

Lees meer
Stijl Modern / Kookeiland
Vorm Kookeiland /
Kleur Hout / Bruin
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Corstian!

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Corstian
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ