Maak een afspraak
Keuken Laren
Meer foto's

Keuken Laren

Nieuwe keuken Laren | Laat de stress van de werkdag achter je. Schop je schoenen uit, pak lekker iets te drinken, en kom tot rust aan je keukeneiland. In veel interieurs blijft kaarslicht sfeermaker nummer één. Weerspiegeld in de hoogglansfronten van de keuken lijken de vlammetjes van alle kanten te komen. De ronde lamp is één van de elementen die de strak gelijnde keuken een natuurlijk en organisch evenwicht geven. Hier blijf je uren lang aan tafel zitten, en de gespreken komen vanzelf.

Apparaten doen het werk

In deze keuken is het werken met contrasten. Zacht en hard, donker en licht, rond en hoekig. Een volledig geïntegreerde vaatwasser met milieu vriendelijke technieken, een onderbouw koel en vrieskast met auto ontdooiing, een rvs plafonunit verwerkt in een strakke witte koof.Daarnaast een flink fornuis van 150 cm voor een effectieve werkbreedte.

Kunstschilder

We vergelijken ontwerpers weleens met een kunstschilder.Alles moet erin zitten: de juiste getroffen persoonlijkheid, de goede lichtval als ook de signatuur van de artiest die het portret – lees het keuken ontwerp – heeft gemaakt. Zonder naast onze schoenen te willen gaan staan, bewijst onze groeiende map met tevreden opdrachtgevers ons kunnen.

Nieuwe keuken in Laren

Bent u woonachtig in Laren en wilt u ook graag een nieuwe keuken? Maak een afspraak en laat u passend adviseren door één van onze ervaren adviseurs.

Stijl Modern /
Vorm Eiland / U-vorm L-vorm
Kleur Zwart / Wit
KokenInductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Rijk!

  • Een afspraak is altijd gratis
  • Heerlijke recepten voor thuis
  • U hoeft niks te beslissen of te ondertekenen
Rijk
Arte
AEG
BOSCH
Liebherr
Siemens
Franke
ATAG
Neff
ETNA
Smeg
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.