Keuken, leidingwerk, renovatie houten vloer, keuken, wijnkasten.

Project 2 – Laren

Laat de stress van de werkdag achter je. Schop je schoenen uit, pak lekker iets te drinken, en kom tot rust aan je keukeneiland. In veel interieurs blijft kaarslicht sfeermaker nummer één. Weerspiegeld in de hoogglansfronten van de keuken lijken de vlammetjes van alle kanten te komen. De ronde lamp is één van de elementen die de strak gelijnde keuken een natuurlijk en organisch evenwicht geven. Hier blijf je uren lang aan tafel zitten, en de gespreken komen vanzelf. Apparaten doen het werk. In deze keuken is het werken met contrasten. Zacht en hard, donker en licht, rond en hoekig….

Lees meer

Laat de stress van de werkdag achter je. Schop je schoenen uit, pak lekker iets te drinken, en kom tot rust aan je keukeneiland. In veel interieurs blijft kaarslicht sfeermaker nummer één. Weerspiegeld in de hoogglansfronten van de keuken lijken de vlammetjes van alle kanten te komen. De ronde lamp is één van de elementen die de strak gelijnde keuken een natuurlijk en organisch evenwicht geven. Hier blijf je uren lang aan tafel zitten, en de gespreken komen vanzelf.

Apparaten doen het werk.
In deze keuken is het werken met contrasten. Zacht en hard, donker en licht, rond en hoekig. Een volledig geïntegreerde vaatwasser met milieu vriendelijke technieken, een onderbouw koel en vrieskast met auto ontdooiing, een rvs plafonunit verwerkt in een strakke witte koof.Daarnaast een flink fornuis van 150 cm voor een effectieve werkbreedte.

Kunstschilder
We vergelijken ontwerpers weleens met een kunstschilder.Alles moet erin zitten: de juiste getroffen persoonlijkheid, de goede lichtval als ook de signatuur van de artiest die het portret – lees het keuken ontwerp – heeft gemaakt. Zonder naast onze schoenen te willen gaan staan, bewijst onze groeiende map met tevreden opdrachtgevers ons kunnen.

Lees minder

BartJan van Dam

Ontwerp- en verkoopadvies / marketing
'Wij hebben al eerder goede ervaring opgedaan met Van Manen' Familie Breve