Maak een afspraak
Hoogglans keuken in Laren met kookeiland
Meer foto's

Hoogglans keuken in Laren met kookeiland

Nieuwe keuken Laren | Laat de stress van de werkdag achter je. Schop je schoenen uit, pak lekker iets te drinken, en kom tot rust aan je keukeneiland. In veel interieurs blijft kaarslicht sfeermaker nummer één. Weerspiegeld in de hoogglansfronten van de keuken lijken de vlammetjes van alle kanten te komen. De ronde lamp is één van de elementen die de strak gelijnde keuken een natuurlijk en organisch evenwicht geven. Hier blijf je uren lang aan tafel zitten, en de gesprekken komen vanzelf.

Apparaten doen het werk

In deze keuken is het werken met contrasten. Zacht en hard, donker en licht, rond en hoekig. Een volledig geïntegreerde vaatwasser met milieu vriendelijke technieken, een onderbouw koel en vrieskast met auto ontdooiing, een rvs plafonunit verwerkt in een strakke witte koof. Daarnaast een flink fornuis van 150 cm voor een effectieve werkbreedte.

Kunstschilder

We vergelijken ontwerpers weleens met een kunstschilder. Alles moet erin zitten: de juiste getroffen persoonlijkheid, de goede lichtval als ook de signatuur van de artiest die het portret – lees het keuken ontwerp – heeft gemaakt. Zonder naast onze schoenen te willen gaan staan, bewijst onze groeiende map met tevreden opdrachtgevers ons kunnen.

Nieuwe keuken in Laren

Bent u woonachtig in Laren en wilt u ook graag een nieuwe keuken? Maak een afspraak en laat u passend adviseren door één van onze ervaren adviseurs.

Lees meer
Stijl Modern /
Vorm Eiland / U-vorm L-vorm
Kleur Zwart / Wit
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Rijk!

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Rijk
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ