Maak een afspraak
Grote leefkeuken in grijsgroene kleur
Meer foto's

Grote leefkeuken in grijsgroene kleur

In dit appartement in hartje Zeist realiseerden wij deze unieke en karaktervolle keuken die een eenheid vormt met de gehele invulling van het complete interieur.

Als kind geëmigreerd naar de Verenigde Staten kozen deze klanten ervoor om permanent naar Nederland terug te keren. Zij zochten centraal in het land een groot appartement zodat zij met regelmaat familie en vrienden konden verwelkomen. De keuken moest een belangrijk onderdeel vormen: samenhang met het interieur, gezellige eet- en leefruimte en een ruime culinaire werkplek met veel afzet- en loopruimte.

Zij waren op zoek naar een betrouwbaar keukenbedrijf dat een vakkundig en verantwoord ontwerp kon maken met mooie en duurzame materialen. Hierbij mocht niet uit het oog verloren worden dat het allemaal wel nuchter en degelijk moest zijn. Door hun aannemer die meer met ons gewerkt had werden zij op ons geattendeerd.

‘’Vanaf ons eerste bezoek voelden we ons begrepen en waren enthousiast dat dit in het ontwerp er ook uitkwam. Afspraken werden nagekomen, we kwamen niet voor onaangename verrassingen te staan, en de montage door hun eigen mensen verliep werkelijk fenomenaal. Inmiddels na een aantal maanden weten we ook dat deze keuken echt werkelijk prima voldoet – wat een meerwaarde in ons woonplezier hier in Nederland!”

Josbert Goudriaan: ‘’Deze klanten waren helemaal weg van een bepaalde kleur groen. Groentinten kwamen in het hele interieur voor, dus ik adviseerde deze grijsgroene olijfkleur in een matte lak. Om de grote keuken vooral luchtig te houden werd er een gebroken wit keramisch werkblad toegepast.  Dit blad met subtiele aders gaf het geheel een mooie en sjieke uitstraling. Bewust is er gekozen voor gewoon goede Siemens-apparatuur in zwart en wat chromen accenten (spoelbak/kraan) om het geheel rustig te houden”.

Lees meer
Stijl Modern /
Vorm u-vorm /
Kleur grijsgroen /
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Josbert !

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Josbert
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ