Maak een afspraak
Dit zijn de vijf unieke eigenschappen van keramiek keukenblad

Dit zijn de vijf unieke eigenschappen van keramiek keukenblad

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Welk soort keukenblad sluit het beste aan op uw persoonlijke leefsituatie? Denk eens aan de veelzijdige uitstraling van keramiek. Dit materiaal is stijlvol, maar ook zeer duurzaam. Of misschien waardeert u de hitte- krasbestendigheid van keramiek? In deze blog delen wij vijf unieke eigenschappen van keramiek keukenbladen.

Keramiek Keukenbladen

Een keramiek keukenblad is een veelzijdige keuze die perfect past in verschillende keukenstijlen. In moderne keukens brengt het strakke lijnen en een eigentijdse uitstraling. Houdt u meer van een klassieke keuken? Dan voegt keramiek een tijdloze elegantie toe.  Voor industriële keukens biedt keramiek een opvallend contrast, dankzij de robuuste uitstraling. Of uw persoonlijke smaak nu past bij een moderne, klassieke of industriële keuken, keramiek voegt een vleugje verfijning toe aan elke keuken. Laat u zich hieronder inspireren.

Kookeiland met hoge kasten

Hittebestendigheid van keramiek

De elegante uitstraling van keramiek maakt uw keuken niet alleen aantrekkelijk, maar kent ook functionele voordelen. Hittebestendigheid is bijvoorbeeld een cruciale eigenschap van keramiek keukenbladen. Ze weerstaan extreme temperaturen zonder te vervormen of beschadigen.

Hoge wandkasten met kookeiland

Vlekbestendigheid van een keramiek aanrechtblad

Een van de meest opvallende eigenschappen van keramiek is de vlekbestendigheid ervan. Het gesloten oppervlak voorkomt dat vloeistoffen en voedsel in het materiaal trekken. Vlekken krijgen hierom geen kans om in te trekken. Dit betekent dat u gemorste sauzen, rode wijn of andere mogelijke boosdoeners zonder zorgen opruimt. Met keramiek zegt u vaarwel tegen hardnekkige vlekken en geniet u altijd van een keukenblad dat stralend blijft.

Zwarte houtlook woonkeuken - Van Manen Keukens

Krasbestendig in dagelijks gebruik

Verder is keramiek hard en krasbestendig. Messen, pannen en keukengerei richten geen blijvende schade meer aan. Uw keukenblad behoudt hierdoor zijn prachtige uiterlijk. Zelfs na jarenlang intensief gebruik. Dit betekent dat uw keuze voor keramiek een duurzame keuze is voor uw keuken. Zo geniet u nog veel jaren van een keramiek aanrechtblad.

Zwarte houtlook woonkeuken - Van Manen Keukens

Milieuvriendelijke keuze

Naast de eerdergenoemde eigenschappen is keramiek ook een milieuvriendelijke keuze. Het is een natuurlijk materiaal dat volledig recyclebaar is. Keramische keukenbladen bestaan hoofdzakelijk uit een mengsel van klei, mineralen en oxiden. Klei vormt de basis van het materiaal, mineraal maakt het zoal hittebestendig en oxiden zorgt voor de kleur en textuur van keramiek. Een duurzame optie voor de milieubewuste consument.

Keramiek keukenbladen bij Van Manen Keukens

Bent u enthousiast geworden over de voordelen van keramiek keukenbladen? Breng dan een bezoek aan Van Manen Keukens in Barneveld en laat u zich inspireren door onze mogelijkheden in keramiek aanrechtbladen. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte keramische keukenblad, dat past bij uw stijl en persoonlijke behoeften.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ