Maak een afspraak
Teamwork maakt je keuken mogelijk!

Teamwork maakt je keuken mogelijk!

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Het team van Van Manen Keukens ontvangt wekelijks tientallen bezoekers die inspiratie komen opdoen. Vijf collega’s vertellen over hoe zij klanten helpen bij het vinden, ontwerpen en maken van hun droomkeuken. Woonkrant Barneveld kwam bij ons langs om een reportage te maken.

Josbert Goudriaan (verkoop)
“Het leuke van onze showroom is dat er regelmatig nieuwe showkeukens te zien zijn. Dat doen we niet voor niets; zo blijven we bij met de laatste ontwikkelingen en weten we bezoekers iedere keer weer te verrassen. Momenteel zie je bijvoorbeeld veel houtkleuren in cognac- en notenschakeringen. Wat de smaak van een klant ook is, ik probeer in mijn advies altijd creatief mee te denken en positief te verrassen. Dat doen we op een toegankelijke en nuchtere manier, en dat wordt gewaardeerd. Hoe we dat weten? Negen van de tien keer komen klanten hier binnen omdat er in hun netwerk enthousiast over ons verteld is. Niet alleen over de mooie keukens die hier staan. Maar ook over de manier waarop we te werk gaan. En daar zijn we natuurlijk heel trots op!”

Léon Huijser (planning & orderverwerking)
“Je moet nagaan dat er jaarlijks honderden keukens hun weg vinden naar onze klanten. Daar komt de nodige planning en organisatie bij kijken. Zeker als een keuken wordt geplaatst in een nieuwbouwwoning, komt het regelmatig voor dat de planning net wat anders loopt dan van tevoren gedacht. Dat vraagt om flexibiliteit van ons team. En laten we daar nou net in uitblinken. Deze week nog, werd ik gebeld door een mevrouw uit Voorthuizen. Haar vloer werd later gelegd dan gepland, waardoor ook de plaatsing van de keuken moest opschuiven. We halen dan alles uit de kast om dat voor elkaar te krijgen. Als je dan een telefoontje krijgt met de complimenten voor het hele team, dan weet je precies waar je het voor doet.”

Erwin van Essen (after sales)
“Een apparaat dat niet werkt. Een lade die niet lekker sluit. Vragen over hoe een kookplaat werkt. Het proces eindigt niet als wij een keuken hebben opgeleverd, ook daarna staan we voor klanten klaar. Ze kunnen ons altijd bellen, maar via de mail krijgen ze van tevoren ook een link naar een opleverformulier, waarin ze bijzonderheden kunnen aangeven. Wij nemen dan contact op om het zo snel mogelijk op te lossen. Een keuken is een kostbare aankoop en vormt een belangrijk onderdeel van een woning. Reden genoeg om klanten ruim de tijd en échte aandacht te geven. Dat levert tevreden klanten op en dat horen we dan ook regelmatig terug.”

José Vink (receptie)
“Een bezoek aan onze showroom is een leuk uitje. Natuurlijk doe je hier volop inspiratie op, maar op zaterdag zijn er daarnaast vaak activiteiten in de keuken in de ontvangstruimte. Dat maakt het nog eens extra gezellig. Ik wil onze klanten zo goed mogelijk te woord staan en helpen als zij vragen hebben. Als dat gelukt is, dan word ik daar heel enthousiast van.”

Richard van Roekel (monteur)
“Op de afgesproken dag kom ik, alleen of samen met een collega-monteur, de nieuwe keuken plaatsen. Wij weten dan precies wat er van ons verwacht wordt, want daar zijn we uitgebreid over gebriefd. Klanten hebben dus nergens omkijken naar. Dat geeft rust, en dat is fijn in een tijd waarin er vaak toch al genoeg hectiek is. We krijgen de nodige complimenten, ook via reviews op onze website. Deze bijvoorbeeld: ‘Erg vriendelijke en kundige monteurs die met de klant meedenken. Helemaal top, we zijn erg tevreden!’ Je begrijpt, op zo’n leuke review kan ik dan weer weken vooruit.”

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ