Maak een afspraak
Moderne rechte keuken met eiken aanrechtblad
Meer foto's

Moderne rechte keuken met eiken aanrechtblad

Martijn en Liesbeth. ‘We hebben gekozen voor een moderne witte rechte keuken met houten blad. De combinatie met massief eiken – waarbij Van Manen Keukens ons goed geadviseerd heeft – geeft de keuken een warme uitstraling.’

Voor hun nieuwbouwhuis waren Liesbeth en Martijn op zoek naar een keuken die perfect zou aansluiten bij de indeling van hun woning. Een uitdaging, want welke opstelling past het best? Op papier is dat niet zo makkelijk te beslissen. Liesbeth en Martijn kozen voor Van Manen Keukens, die het stel stapje voor stapje meenam in het proces. ‘Josbert maakte verschillende tekeningen, van een U-vormige keuken tot een keuken over de lengte van de zijwand. Zo kregen we steeds beter inzicht in wat het beste bij ons past.’ Ze besloten de keuken over de lange achterwand te plaatsen: een rechte keuken met achterwand als resultaat. Hierdoor konden ze een fijne woonkeuken creëren, compleet met stalen deuren als overgang naar de woonkamer.

Meer dan functioneel

In de keuken sluit de grijze gietvloer naadloos aan bij het strakke en moderne design van de keuken, terwijl het eikenhouten aanrechtblad voor een sfeervolle uitstraling zorgt. Ook opvallend zijn het lijnenspel en de vlakverdeling. ‘Dankzij Josbert’, voegt Martijn toe. ‘Hij heeft ons hierin echt meegenomen. In combinatie met de geïntegreerde handgrepen ziet het er fantastisch uit. Een keuken moet immers niet alleen functioneel zijn, ook de uitstraling is belangrijk.’ Daarnaast zorgt de koof rondom de kastenwand voor een rustig geheel. ‘Zo hebben we geen loze ruimte boven de kastenwand, zijn er spotjes geplaatst en is de afzuigkap netjes weggewerkt.’

Juiste opstelling

Liesbeth en Martijn hebben verder voor uitstekende apparatuur gekozen, zoals een oven, combimagnetron en inductiekookplaat, allemaal van NEFF. ‘Waar we ook oprecht van genieten is de diepvries met antifrost. Nooit meer ontdooien!’ En natuurlijk van alle opbergruimte en praktische oplossingen, zoals het lade-in-ladeconcept. ‘Maar uiteindelijk is de opstelling van de keuken toch het grootste pluspunt. Op geen enkele andere manier hadden we deze fantastische woonkeuken kunnen creëren.’

Lees meer
Stijl Modern /
Vorm U-vorm / I-vorm
Kleur Wit /
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Josbert !

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Josbert
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ