Maak een afspraak

Ontdek onze eiken keukens

De eikenhouten keuken: één van de meest populaire uitvoeringen onder de houten keukens. Wij begrijpen dat maar al te goed, omdat eikenhout veel voordelen heeft. Daarnaast geeft een eikenhouten keuken een warme uitstraling en of u nu houdt van landelijk, modern of klassiek, alles kan gecombineerd worden met eikenhout.

Filter je resultaten

Verfijn je selectie

Zwarte leefkeuken

Zwarte leefkeuken

Keuken met betonlook

Keuken met betonlook

Waarom van Manen Keukens?

Extra inspiratie opdoen?

Gratis keukenboek Afspraak maken

Leicht keuken met kermamiek werkblad

Leicht keuken met kermamiek werkblad

Keuken met nis

Keuken met nis
kookeiland met bar hout | Keukeninspiratie

Eikenhouten keuken

Kiest u voor een eiken keuken, dan kiest u voor massief hout. Een stevig en duurzaam materiaal, wat zorgt voor een robuuste uitstraling. Eikenhout is van hoogwaardig materiaal en kan ook tegen een stootje. Heeft u een keuken van eikenhout en heeft uw keuken toch een stootje hebben opgelopen? Eikenhout is een bewerkbaar materiaal, waardoor reparatie makkelijk uitgevoerd kan worden.

Eikenhouten keuken afgestemd op uw wensen

Wilt u eikenhout verwerken in uw keuken? U bepaalt zelf de mate waarin het eikenhout terugkomt in uw keuken. U kunt er voor kiezen om eikenhout op een subtielere manier terug te laten komen. Denk bijvoorbeeld aan een eikenkeukenblad of u kunt de keukenkastjes voorzien van een eiken front. Uiteraard kunt u de keuken ook in zijn geheel laten uit voeren in eikenhout. Een mooi voordeel is dat ook alle kleuren en materiaal mooi bij eiken staan, waardoor u na 10 jaar nog steeds van uitstraling kan wisselen door andere accessoires toe te voegen.

Keukeninspiratie kookeiland met houten bar
Woonkeuken met eikenhout | Van Manen Keukens

Eikenhouten keukens bij Van Manen Keukens

Bent u op zoek naar een eikenhouten keuken in zijn geheel of wilt u graag eikenhouten elementen in uw nieuwe keuken? Dan bent u van harte welkom bij Van Manen Keukens in Barneveld. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en laten u graag onze eikenhouten keukens zien in de showroom.

Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ