Maak een afspraak
Verschillende keukens

Verschillende keukens

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montage

Er zijn zoveel verschillende keukens verkrijgbaar. Van vorm tot kleur, tot grootte en onderdelen. Tegenwoordig wordt de keuken een steeds belangrijker onderdeel in het huis. Als je bezoek over de vloer krijgt is het keukenblok een van de eerste dingen die zij zullen zien. Daarom wil je natuurlijk dat je keuken er goed uitziet en past bij de rest van het interieur. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om jouw keuken in te richten waardoor het lastig is om ergens te beginnen. Daarom hebben wij  keuken inspiratie online voor jouw droomkeuken op een rijtje gezet.

Verschillende soorten keukens

Alle keukens worden ingedeeld in verschillende stijlen, zo kun je ze gemakkelijk herkennen. Daarnaast past er bij elke interieurinrichting een andere keukenstyle. De keukenstijl die nu steeds populairder wordt, is de design keuken. De naam verklapt het bijna al, het gaat om het design. De keukens zijn ruim opgezet waardoor er veel ruimte is voor luxe. Denk bijvoorbeeld aan een inductiekookplaat, ingebouwde koelkast en een losse stoomoven en magnetron. De design keuken wordt op maat gemaakt en heeft een minimalistische uitstraling met fijne afwerking. Vaak wordt er gekozen voor een greeploze afwerking zonder handvaten. Dit zorgt ervoor dat alle aandacht naar het design gaat.

Een andere keukenstyle is de houten keuken. Deze keuken heeft een warme en behaaglijke uitstraling. Dit komt onder andere door het natuurlijke en duurzame hout. Hout is gemakkelijk te combineren met andere materialen waardoor deze keukenstyle veel opties biedt.

Een iets minder bekende keukenstijl is de cottage keuken. De cottage keukens hebben veel weg van de landelijke keukens, maar is toch net wat anders. De cottage stijl zorgt voor warmte en heeft een knusse uitstraling. Er wordt veel gebruik gemaakt van decoraties, maar straalt ook rust uit door de neutrale kleuren. Bij Van Manen Keukens hebben we natuurlijk ook nog meer keukenstijlen. Neem een kijkje op onze website voor meer inspiratie voor de klassieke-, landelijke-, moderne- en tijdloze keukens.

Keukenindelingen

Naast de verschillende stijlen die een keuken kan hebben, heb je ook verschillende vormen van keukens. Bij Van Manen keukens ontwerp jij samen met ons jouw eigen droomkeuken en zijn er veel keukenvormen mogelijk. Een aantal van deze vormen zijn:

  • Een hoekkeuken (L-opstelling)

Dit is de meest voorkomende keukenopstelling en ideaal voor kleinere ruimtes. Door de L-vorm in de keuken wordt alle ruimte efficiënt benut en wordt er meer bewegingsruimte gecreëerd.

  • Open keuken

Doordat de keuken steeds meer bij het interieur wordt betrokken, komen ook de open keukens meer naar voren. Een open keuken wordt veelal gebruikt om het woongedeelte en keukengedeelte samen te voegen. Zo kun je eest lekker koken in de keuken en daarna eten in dezelfde ruimte.

  • Gesloten keuken

Een gesloten keuken is afgescheiden van andere kamers in het huis. Dit zorgt voor veel praktische voordelen, zoals de nare geuren die bij het koken naar boven komen.

Wil je meer weten over een andere keukenvorm? Dat kan altijd! Bekijk hier de eilandvorm-, I-vorm en U-vormkeuken van Van Manen Keukens.

Nieuwe keuken kopen?

Wil jij graag een nieuwe keuken kopen maar heb je nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Kom dan langs in onze showroom in Barneveld of bestel gratis ons keukenboek. Wil je graag geadviseerd worden? Maak dan een afspraak met een van onze medewerkers of meld je aan voor één van de activiteiten in onze activiteiten. Welkom bij van Manen Keukens!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
WoonThema Centrum
van 7.000m²
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Dekker
Quooker
Pronorm
Gaggenau
Pitt
Hillstones
ETNA
Siemens
Neff
Leight
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.