Maak een afspraak
Nieuw: Leicht Studio

Nieuw: Leicht Studio

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Een prachtig matzwart keramieken blad. Het keukeneiland dat door het ontbreken van plinten één massief geheel lijkt. In combinatie met een kastenwand van ogenschijnlijk onbehandeld hout. Bij het binnenlopen in de showroom van Van Manen Keukens springt hij meteen in het oog: de Leicht keuken. Het is één van de gloednieuwe keukenopstellingen in de studio van Leicht. Dit Duitse topmerk is de afgelopen zomer toegevoegd aan het aanbod van Van Manen Keukens.

Slimme oplossingen van de Leicht keukens

Leicht is een voorloper als het gaat om kwaliteit en design. Over de kleinste details en afwerking wordt nagedacht. Kijk maar eens naar het keukeneiland. Dat lijkt één strak, massief geheel. Dat komt doordat de keukendeurtjes helemaal tot op de grond zijn doorgetrokken. De plint is dus verborgen áchter het deurtje. Klein detail, groot verschil in uitstraling.

Nog zo’n slimme oplossing? Dunne keukenbladen zijn ongekend populair, maar tegelijk wil je ook een stevige keuken. Leicht bedacht daarvoor een keukenblad dat grotendeels verzonken ligt in de kasten. Je ziet dus een heel dun blad, terwijl het van binnen toch oerdegelijk is.

Hoewel het designmerk Leicht vele opties heeft, denken we graag mee hoe je eenzelfde effect kunt creëren in een kleinere ruimte of met een kleiner budget. “Hier hebben we bijvoorbeeld gekozen voor echt hout, maar de huidige generatie kunststof is al bijna niet meer van echt te onderscheiden. Zo kun je ook met een kleiner budget hetzelfde effect creëren.” In onze winkel willen we iedereen kunnen helpen bij het vinden van een droomkeuken. Daarom vind je naast de Leicht-studio nog zo’n 20 andere keuken opstellingen in allerlei stijlen, groottes en prijsklasses.

Inspiratieplek

Een showroom is de perfecte plek om je te laten inspireren, maar het is ook een soort Pinterest. “Wij hebben hier natuurlijk alle ruimte, maar jouw thuissituatie is vaak anders. Schuine wanden, ramen, afwijkende afmetingen, maar ook het budget waar je rekening mee moet houden. Elke keuken is maatwerk. Daarom is een persoonlijk advies nog altijd heel belangrijk. Wij nemen vanaf het eerste, vrijblijvende gesprek ruim de tijd om alles met je door te nemen. Welke stijl zoek je precies? Welke keukenopstelling is het meest praktisch? En naar welke apparatuur ben je op zoek? Ter plekke maken we een digitale 3D-tekening waarop we het uiteindelijke resultaat levensecht in beeld kunnen brengen. Vaak nemen we daar de rest van de woonkamer in mee. Zo zie je ook hoe de keuken er vanaf de bank uitziet. Vooral bij nieuwbouwwoningen helpt dit enorm om een realistisch beeld te vormen van de keuken.”

Activiteiten agenda van Van Manen keukens

Van Manen Keukens houdt van leuke activiteiten om klanten blij te maken. Zo komen er regelmatig leveranciers van keukenapparatuur workshops geven voor klanten en wordt er elke zaterdagmiddag volop gekookt op de eerste verdieping van het WoonThemaCentrum.

“Het is de ideale plek om tijdens het shoppen even een rustmomentje te nemen met een soepje of broodje”. Daarnaast kunnen klanten gemakkelijk en vrijblijvend advies inwinnen, productvideo’s bekijken, de vele catalogi doorbladeren of natuurlijk even binnenkijken bij één van de andere woonafdelingen binnen het WoonThemaCentrum. In het voorjaar van 2020 wordt onze ontvangstruimte bovendien uitgebreid met een tweede demonstratiekeuken, zodat we op de zaterdagen tegelijkertijd live-cooking en apparatuurdemonstraties kunnen gaan organiseren.”

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ