Maak een afspraak
BioFresh koelkasten van Liebherr

BioFresh koelkasten van Liebherr

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Wie gaat iedere dag naar de (super)markt om te kunnen genieten van verse producten? Bijzondere gevoelige, natuurlijke producten zoals zachte slabladeren, verse bessen of vis kunnen niet lang worden bewaard bij een standaard koelkasttemperatuur van 5 graden en moeten snel worden gegeten. De langere houdbaarheid van levensmiddelen betekent dat je minder vaak iets weg moet gooien. Een duurzame manier van leven, waaraan BioFresh, onderdeel van een koelkast van Liebherr een belangrijke bijdrage levert.  

Liebherr heeft met BioFresh een mogelijkheid ontwikkeld om de houdbaarheid van uw levensmiddelen aanzienlijk te verlengen. Bij temperaturen net boven de 0 graden en een perfecte luchtvochtigheid in de BioFresh safes kunt u van veel producten langer genieten.

BioFresh koelkast

Met de nieuwe Fruit & Vegetable-Safe heeft Liebherr een andere manier ontwikkeld om het milieu te beschermen. Termen als ‘vershoudfolie’ suggereren dat voedsel alleen vers en knapperig blijft als het wordt verpakt. Het gebruik van plastic is echter niet nodig. De Fruit & Vegetable-Safe is speciaal ontwikkeld voor het bewaren van onverpakt fruit en groenten.

Ook heeft Liebherr iets speciaals voor visliefhebbers gecreëerd: de Fish & Seafood-Safe. Bij -2 graden wordt de houdbaarheid van vis en zeevruchten in vergelijking met de BioFresh Safe opnieuw verdubbeld. Verse zalm, kan bijvoorbeeld tot 4 dagen vers blijven in vergelijking met de aanbevolen bewaartijd van slechts één dag in een standaard koelkast.

BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid. Bij een temperatuur van net boven 0 en een ideale luchtvochtigheid behouden groente en fruit, evenals vlees, vis en zuivelproducten hun gezonde vitaminen en smaak tot wel driemaal langer dan in het normale koeldeel.

  • Vis, vlees en groenten tot 3 x langer vers
  • Minder afval, bespaar jaarlijks € 150,-
  • Koop verse producten voor een hele week
  • Optimaal behoud van vitamines

Meer weten over een Liebherr koelkast met BioFresh voor in uw keuken? Liebherr heeft een breed assortiment modellen met BioFresh. Of je nu een vrijstaande koelkast of een Liebher inbouwkoelkast zoekt, er is altijd een model dat voor jou keuken geschikt is. Maak hier een (online) afspraak via onze website!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ