Maak een afspraak
Alles over slimme koelkasten

Alles over slimme koelkasten

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Slimme koelkasten zijn de nieuwste innovatie in de wereld van keukenapparatuur. Ze bieden niet alleen de traditionele koelfuncties, maar ook geavanceerde functies zoals connectiviteit met andere slimme apparaten, personalisatie van instellingen en efficiënt energieverbruik. Maar wat maakt een slimme koelkast nu echt slim en waarom zou u er een moeten overwegen? In dit blog vertellen wij u er meer over.

De voordelen van een slimme koelkast

Altijd en overal toegang tot uw koelkast; wij vertellen u graag meer over de verschillende voordelen die zijn verbonden aan het hebben van een slimme koelkast, die kan worden verbonden met uw telefoon.

Temperatuurregeling op afstand

Met een slimme koelkast kunt u de temperatuur van uw koelkast op afstand regelen via een mobiele app. Zo kunt u bijvoorbeeld de temperatuur aanpassen wanneer u niet thuis bent om ervoor te zorgen dat uw voedsel op de juiste temperatuur bewaard blijft.

Slimme meldingen

Een koelkast die verbonden is met uw smartphone kan u slimme meldingen sturen om u te laten weten wanneer er iets mis is, bijvoorbeeld als de deur niet goed gesloten is of als er een storing is opgetreden. Dit kan u helpen om problemen snel op te lossen en voorkomen dat uw voedsel bederft.

Efficiëntie

Een slimme koelkast die kan worden verbonden met uw telefoon kan ook helpen om energie te besparen. Zo kunt u bijvoorbeeld de temperatuur verlagen tijdens de daluren wanneer de energie goedkoper is, of de koelkast op afstand uitschakelen wanneer u op vakantie bent.

Voorraadbeheer

Sommige koelkasten hebben ook functies voor het bijhouden van uw voorraad, waarbij u de inhoud van uw slimme koelkast kunt scannen en bijhouden wat er in zit. Dit kan handig zijn om bijvoorbeeld te voorkomen dat u iets vergeet te kopen tijdens het boodschappen doen.

Kom langs bij Van Manen Keukens

Als u op zoek bent naar een slimme koelkast, dan is Van Manen Keukens in Barneveld dé plek om te bezoeken. U kunt rekenen op een uitstekende service en deskundig advies van onze ervaren medewerkers. Zij kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste koelkast die past bij uw wensen en behoeften. In onze showroom kunt u de verschillende koelkasten bekijken en testen. Hier kunt u zelf ervaren hoe de slimme functies van de koelkasten werken!

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ