Maak een afspraak
Zo bepaalt u de keuze voor een (diep)vrieskast en/of koelkast

Zo bepaalt u de keuze voor een (diep)vrieskast en/of koelkast

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Welk soort koeling past het beste in uw persoonlijke situatie? Denk aan een vrieskast voor kleinere leefruimtes, diepvrieskist voor vermindering van voedselverspilling en koelkast voor het bewaren van verse producten. Wellicht is een koel-/vriescombinatie juist wel de uitkomst. Alle soorten koelers hebben hun unieke meerwaarde voor het bewaren van producten. Welke keuze u ook maakt, wij helpen u graag op weg.

Wij kennen bij Van Manen Keukens diverse oplossingen voor koelen en vriezen.

 

Vrieskast

Hebt u extra vriesruimte nodig, maar een beperkte keukenruimte? Overweeg dan een vrieskast op zolder, in de bijkeuken of garage te plaatsen. Een vrieskast neemt weinig vloeroppervlak in beslag en biedt zichtbaarheid dankzij transparante laden. Bij Van Manen Keukens vindt u ook vrieskasten met glazen deuren. Dit type vrieskast is kostenbesparend, omdat u gemakkelijk ziet wat erin zit. Comfort en besparend in één.

Een vrieskast heeft een temperatuurbereik van -15 tot -25 graden Celsius. Bevroren voedsel voor kortere periodes zijn hier ideaal voor. Geniet een aantal maanden van ijsjes, ijsblokjes, pizza’s, bevroren desserts en ingevroren restjes.

 

Diepvrieskast

Voor een ruime opslagcapaciteit raden wij een diepvrieskast aan. Dit type vriezer is een ideale uitkomst voor gezinnen, maar ook horecabedrijven. Met verschillende laden, compartimenten en planken houdt u bevroren items georganiseerd. U vindt gemakkelijk wat u, uw partner of kinderen nodig heeft zonder de hele kast te doorzoeken. Wie dus extra vriesruimte wenst, kiest een diepvrieskast.

Met een diepvrieskast (-18 graden Celsius of lager) bewaart u een grote hoeveelheid bevroren voedsel of andere producten tussen de zes maanden tot wel één jaar. Wel is het belangrijk dat u voedsel correct verpakt om kwaliteit en smaak te behouden.

 

Koel-/vriescombinatie

Tot slot biedt een koel-/vriescombinatie zowel ruimte- als energiebesparing. Zoals de naam al doet vermoeden, combineert dit type een koelkast als vriezer in één apparaat. Hierdoor maakt u optimaal gebruik van uw keuken. Daarbij maakt een koel-/vriescombinatie gebruik van een gedeelde compressor. Dit resulteert in een efficiënter energieverbruik en dus lagere energiekosten. Zowel goed dus voor uw portemonnee als milieu.

Een koel-/vriescombinatie heeft over het algemeen een koelgedeelte met een temperatuur tussen de 2 en 8 graden Celsius. Hier bewaart u verse levensmiddelen, zoals zuivelproducten, vlees, groenten en fruit. Het vriesgedeelte adviseren wij op een temperatuur van -18 graden Celsius of lager. Bevroren voedsel wordt hier geborgen zoals diepvriesgroenten, ijs en ingevroren maaltijden.

 

Vries- en koelkasten bij Van Manen Keukens

Wij begrijpen heel goed dat de keuze tussen een (diep)vrieskast en/of koelkast niet gemakkelijk is. In uw overweging in een (diep)vrieskast en/of koelkast, staan wij graag eerst stil bij uw eigen leefomstandigheden. Hebt u bijvoorbeeld wel voldoende ruimte in uw (bij)keuken voor een extra vriezer? In onze showroom luisteren wij graag eerst naar uw persoonlijke situatie, zodat wij hiervan een goed beeld hebben. U laat zich vervolgens inspireren in soorten stijlen, dan zetten wij de koffie voor u klaar.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ