Maak een afspraak
Receptioniste Bettina van Kooten aan het woord

Receptioniste Bettina van Kooten aan het woord

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montageteam

Bettina van Kooten werkt als Receptioniste bij Van Manen Keukens. Het contact met klanten is iets waar Bettina veel energie van krijgt. ‘’Bij Van Manen Keukens ben ik het eerste aanspreekpunt voor de klant. Het is belangrijk om de klant vanaf het eerste moment goed bij te staan. Als mensen met een lach op hun gezicht weggaan uit onze showroom, ben ik blij!’’

Bij van Manen Keukens… ‘’ben ik receptioniste. Mijn functie is erg veelzijdig. Ik ontvang namelijk de klanten in onze showroom, bel klanten op voor afspraken en sta klanten te woord aan de telefoon. Wanneer er een keuken is geplaatst stuur ik de opleverformulieren en als klanten bellen met een mogelijke storing in hun apparaten dan maak ik daar een melding van bij de fabrikant.

Het is een veelzijdige functie, waarbij ik eigenlijk het hele proces van begin tot eind meemaak. Je begint met het maken van de afspraak met de klant en als de keuken is opgeleverd stuur je het opleverformulier. Dan is het cirkeltje weer rond!’’

Het leukste aan mijn werk is… ‘’de veelzijdigheid. Ook het contact hebben met klanten is iets waar ik veel energie van krijg. Ik wil hun zo goed mogelijk te woord staan en helpen als zij vragen hebben. Als dat gelukt is, is dat iets waar ik enthousiast van word!’’

Wat wil je nog bereiken?
‘’Ik zou graag nog meer kennis willen vergaren van de keukens zelf. Hierbij zou ik ook graag meer willen leren over hoe bijvoorbeeld het apparatuur werkt. Op deze manier kan ik de klant nog beter bijstaan als zij bepaalde vragen hebben.’’

De sfeer in ons team… ‘’is erg prettig! We zijn een professioneel team en werken gezamenlijk hard om het zo goed mogelijke eindresultaat voor de klant te behalen. Daarnaast zijn we een heel gezellig team en kan er ook altijd een geintje van af. De communicatie is open en eerlijk én ik ga met veel plezier naar mijn werk!’’

Waarin vind jij ontspanning?
‘’Naast mijn werk ben ik graag met mijn familie en vrienden. Daarnaast hou ik erg van koken en speel ik in mijn vrije tijd gitaar.’’

Bent u op zoek naar uw droomkeuken? Wij helpen u graag verder in deze zoektocht. Ondanks de maatregelen staan wij nog steeds voor u klaar. Wij komen graag met gepaste maatregelen bij u langs of spreken u graag via een online meeting. Maak hier uw (online) afspraak.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Elektrische auto's opladen tegen betaling, E-bikes gratis
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
Alles onder één dak
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ