Maak een afspraak
Receptioniste Bettina van Kooten aan het woord

Receptioniste Bettina van Kooten aan het woord

  • Géén aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montage

Bettina van Kooten werkt als Receptioniste bij Van Manen Keukens. Het contact met klanten is iets waar Bettina veel energie van krijgt. ‘’Bij Van Manen Keukens ben ik het eerste aanspreekpunt voor de klant. Het is belangrijk om de klant vanaf het eerste moment goed bij te staan. Als mensen met een lach op hun gezicht weggaan uit onze showroom, ben ik blij!’’

Bij van Manen Keukens… ‘’ben ik receptioniste. Mijn functie is erg veelzijdig. Ik ontvang namelijk de klanten in onze showroom, bel klanten op voor afspraken en sta klanten te woord aan de telefoon. Wanneer er een keuken is geplaatst stuur ik de opleverformulieren en als klanten bellen met een mogelijke storing in hun apparaten dan maak ik daar een melding van bij de fabrikant.

Het is een veelzijdige functie, waarbij ik eigenlijk het hele proces van begin tot eind meemaak. Je begint met het maken van de afspraak met de klant en als de keuken is opgeleverd stuur je het opleverformulier. Dan is het cirkeltje weer rond!’’

Het leukste aan mijn werk is… ‘’de veelzijdigheid. Ook het contact hebben met klanten is iets waar ik veel energie van krijg. Ik wil hun zo goed mogelijk te woord staan en helpen als zij vragen hebben. Als dat gelukt is, is dat iets waar ik enthousiast van word!’’

Wat wil je nog bereiken?
‘’Ik zou graag nog meer kennis willen vergaren van de keukens zelf. Hierbij zou ik ook graag meer willen leren over hoe bijvoorbeeld het apparatuur werkt. Op deze manier kan ik de klant nog beter bijstaan als zij bepaalde vragen hebben.’’

De sfeer in ons team… ‘’is erg prettig! We zijn een professioneel team en werken gezamenlijk hard om het zo goed mogelijke eindresultaat voor de klant te behalen. Daarnaast zijn we een heel gezellig team en kan er ook altijd een geintje van af. De communicatie is open en eerlijk én ik ga met veel plezier naar mijn werk!’’

Waarin vind jij ontspanning?
‘’Naast mijn werk ben ik graag met mijn familie en vrienden. Daarnaast hou ik erg van koken en speel ik in mijn vrije tijd gitaar.’’

Bent u op zoek naar uw droomkeuken? Wij helpen u graag verder in deze zoektocht. Ondanks de maatregelen staan wij nog steeds voor u klaar. Wij komen graag met gepaste maatregelen bij u langs of spreken u graag via een online meeting. Maak hier uw (online) afspraak.

dining icon van manen keukens
Lunchen? Dat kan in onze showroom op zaterdag
Elektrisch parkeren van manen keukens
Gratis parkeren
calender icoon van manen keukens
Leuke activiteiten in
het weekend
showroom van manen keukens
WoonThema Centrum
van 7.000m²
Een keuken met Mooie contrasten van kleur en materialen | Van Manen Keukens

“Van Manen Keukens nam de tijd voor ons, was betrokken en deskundig. Het resultaat mag er zijn!”

familie Van de Langenberg Bekijk de foto's
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's
Pronorm
Pitt
AEG
Smeg
ETNA
BORA
Doeco
Leight
Wave
Lifestyle
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.