#eikenhout #composiet #gaggenau #bargedeelte #keuken #visgraatvloer #haard #staal #novy #ledspots # pittcooking #quooker
Een stijlvolle keuken samenstellen

Een stijlvolle keuken samenstellen

“We kochten een huis van 50 jaar oud. We wisten precies hoe we het wilden opknappen. De keuken past nu perfect in het plaatje”, aldus Dave Versteeg. “Ons huis heeft een moderne uitstraling met veel glas, maar tegelijk brengen we warmte door het gebruik van de juiste kleuren.” Naast de stijl van de keuken was de opstelling heel belangrijk. “We wilden een ruime keuken. De ruimte die we nu hebben, zorgt ervoor dat je gezellig samen kookt. Style it yourself Onze keuken is een stuk leefruimte. De bar aan de keuken maakt het extra gezellig.” Familie Versteeg is enthousiast over…

Lees meer

“We kochten een huis van 50 jaar oud. We wisten precies hoe we het wilden opknappen. De keuken past nu perfect in het plaatje”, aldus Dave Versteeg. “Ons huis heeft een moderne uitstraling met veel glas, maar tegelijk brengen we warmte door het gebruik van de juiste kleuren.” Naast de stijl van de keuken was de opstelling heel belangrijk. “We wilden een ruime keuken. De ruimte die we nu hebben, zorgt ervoor dat je gezellig samen kookt.

Style it yourself

Onze keuken is een stuk leefruimte. De bar aan de keuken maakt het extra gezellig.” Familie Versteeg is enthousiast over de aanpak van Van Manen Keukens: “We wisten al wel ongeveer wat we wilden. Het bedrijf dacht goed met ons mee en nam de tijd voor ons. En wat ik heel fijn vind: de adviseur was niet opdringerig. En ik heb de keuken zelf geplaatst en werd daar goed bij geholpen. De levering ging perfect. De keuken laat zien dat Dave stijlbewust is. “Ja, ik wilde bijvoorbeeld graag apparatuur van Gaggenau.

Moderne en stijlvolle keuken

Dat past perfect in ons huis: een combinatie van modern en stijlvol.” In het oog springen de kookpitten. “We wilden geen grote kookplaat van roestvrijstaal, maar deze kookpitten zitten heel mooi direct in het blad verwerkt. Zo is het ook makkelijk schoon te maken.” “We hebben veel plezier van de keuken. Het is een belangrijke plek in je huis. Dat merk je tijdens verjaardagen. Het is een gezellige plek om te zijn.”

Lees minder

BartJan van Dam

Ontwerp- en verkoopadvies / marketing
'We kochten een huis van 50 jaar oud'. Dave Versteeg
Een stijlvolle keuken samenstellen
Een stijlvolle keuken samenstellen
Een stijlvolle keuken samenstellen