Maak een afspraak
Een stijlvolle keuken samenstellen
Meer foto's

Een stijlvolle keuken samenstellen

“We kochten een huis van 50 jaar oud. We wisten precies hoe we het wilden opknappen. De keuken past nu perfect in het plaatje”, aldus Dave Versteeg. “Ons huis heeft een moderne uitstraling met veel glas, maar tegelijk brengen we warmte door het gebruik van de juiste kleuren.” Naast de stijl van de keuken was de opstelling heel belangrijk. “We wilden een ruime keuken. De ruimte die we nu hebben, zorgt ervoor dat je gezellig samen kookt.

Style it yourself

Onze keuken is een stuk leefruimte. De bar aan de keuken maakt het extra gezellig.” Familie Versteeg is enthousiast over de aanpak van Van Manen Keukens: “We wisten al wel ongeveer wat we wilden. Het bedrijf dacht goed met ons mee en nam de tijd voor ons. En wat ik heel fijn vind: de adviseur was niet opdringerig. En ik heb de keuken zelf geplaatst en werd daar goed bij geholpen. De levering ging perfect. De keuken laat zien dat Dave stijlbewust is. “Ja, ik wilde bijvoorbeeld graag apparatuur van Gaggenau.

Moderne en stijlvolle keuken

Dat past perfect in ons huis: een combinatie van modern en stijlvol.” In het oog springen de kookpitten. “We wilden geen grote kookplaat van roestvrijstaal, maar deze kookpitten zitten heel mooi direct in het blad verwerkt. Zo is het ook makkelijk schoon te maken.” “We hebben veel plezier van de keuken. Het is een belangrijke plek in je huis. Dat merk je tijdens verjaardagen. Het is een gezellige plek om te zijn.”

Stijl Modern /
Vorm I-vorm / U-vorm Eiland
Kleur Eiken / Zwart Wit
KokenGas
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Kookeiland rvs werkblad

“We wilden graag een originele opstelling en indeling, maar kwamen er zelf niet goed uit. Bart Jan was betrokken, luisterde goed naar onze wensen en vertaalde die in een uitstekend ontwerp.”

Familie Gundlach Bekijk de foto's
Moderne kookeiland in kleine ruimte

“Op het moment dat we bij Van Manen Keukens over de vloer stapten, was het contact goed. Ze dachten bij Van Manen Keukens goed mee en vertaalden onze wensen in een uitstekend ontwerp.”

Joost en Anke Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Rijk!

  • Een afspraak is altijd gratis
  • Heerlijke recepten voor thuis
  • U hoeft niks te beslissen of te ondertekenen
Rijk
ATAG
Siemens
ETNA
BORA
Gaggenau
Pitt
Hillstones
Franke
Lifestyle
BOSCH
10 tips!

Een keuken kopen is een belangrijke zaak, want deze gaat immers vele jaren mee. Om je op weg te helpen hebben wij 10 tips voor je samengesteld. Vul je e-mail in en ontvang de tips gelijk in je mailbox.