Maak een afspraak
Een moderne keuken samenstellen
Meer foto's

Een moderne keuken samenstellen

“We kochten een huis van 50 jaar oud. We wisten precies hoe we het wilden opknappen. De keuken past nu perfect in het plaatje”, aldus Dave Versteeg. “Ons huis heeft een moderne uitstraling met veel glas, maar tegelijk brengen we warmte door het gebruik van de juiste kleuren.” Naast de stijl van de keuken was de opstelling heel belangrijk. “We wilden een ruime keuken. De ruimte die we nu hebben, zorgt ervoor dat je gezellig samen kookt.

Zelf keuken samenstellen

Onze keuken is een stuk leefruimte. De bar aan de keuken maakt het extra gezellig.” Familie Versteeg is enthousiast over de aanpak van Van Manen Keukens: “We wisten al wel ongeveer wat we wilden en wilden graag de keuken zelf samenstellen, uiteraard met hulp van een expert. Het bedrijf dacht goed met ons mee en nam de tijd voor ons. En wat ik heel fijn vind: de adviseur was niet opdringerig. En ik heb de keuken met eiland zelf geplaatst en werd daar goed bij geholpen. De levering ging perfect. De keuken laat zien dat Dave stijlbewust is. “Ja, ik wilde bijvoorbeeld graag apparatuur van Gaggenau.

Moderne en stijlvolle keuken

Dat past perfect in ons huis: een combinatie van modern en stijlvol.” In het oog springen de kookpitten. “We wilden geen grote kookplaat van roestvrijstaal, maar deze kookpitten zitten heel mooi direct in het blad verwerkt. Zo is het ook makkelijk schoon te maken.” “We hebben veel plezier van de keuken. Het is een belangrijke plek in je huis. Dat merk je tijdens verjaardagen. Het is een gezellige plek om te zijn.”

Lees meer
Stijl Modern /
Vorm I-vorm / U-vorm Eiland
Kleur Eiken / Zwart Wit
Koken Gas
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Een strakke keuken met zwart blad | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Op keukengebied is ontzettend veel mogelijk, maar Van Manen Keukens heeft ons geweldig geholpen de juiste keuzes te maken; het was fijn om op hun expertise te kunnen vertrouwen.”

Maartje en Arjan Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Rijk!

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Rijk
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ