Maak een afspraak
Samen genieten aan het kookeiland met bar
Meer foto's

Samen genieten aan het kookeiland met bar

De dag van Mieke en Steven begint tegenwoordig steevast in de bruine keuken van hun penthouse. Daar, aan het bargedeelte van het kookeiland, genieten ze van hun ontbijt terwijl ze door de grote glazen pui uitkijken op de kerktoren van Barneveld. Een prachtige manier om de dag te starten.

Ze kochten deze woning met het idee om er samen oud te worden en dus moest er van de inrichting écht iets moois worden gemaakt, met de open leefkeuken als centrale plaats in huis. Die vonden ze dichtbij huis, bij Van Manen. ‘We hebben meerdere bedrijven bezocht, maar via-via hoorden we al goede verhalen over Van Manen’, vertelt Steven. ‘Daarbij ben ik zelf ondernemer geweest in Barneveld; daarom wilden we liefst ook in Barneveld een keuken kopen. Dat is een goede keuze geweest.’

Ze kochten er ook de badkamer en de haard voor hun nieuwe woning. ‘Dat is wel zo fijn: dat je met een voorbeeld van het keukenblad naar de badkamer kunt lopen om te kijken of alles bij elkaar past.’

Groot kookeiland met bar

Het hele interieur is kleurrijk en ook in de bronzen keuken hebben Mieke en Steven verschillende kleuren en materialen gecombineerd. Het wit van het grote keukeneiland komt terug in de ombouw rond de kast met zijn sfeervolle, bronskleurige front. De bar heeft een eikenblad en ook dat komt op verschillende plaatsen in huis terug, onder andere subtiel in het plankje tussen de stoomoven en combimagnetron in de kast. In de apparatenwand zitten verder de koelkast en vriezer.

De opvallende bar aan het kookeiland is dus snel de favoriete zitplek in huis geworden. Praktisch plezier brengen de dubbele spoelbak en de combinatie van Quooker en flexibele kraan die handig is bij het afspoelen.

Advies, ontwerp, montage

Het stevige keukenblad, dat we ook terugzien in de koffiehoek aan de wand, vonden Mieke en Steven bij de fabrikant. ‘Dat was op advies van Leendert Hol, die ons bij Van Manen van begin tot einde begeleid heeft. Een jonge kerel nog, viel ons als eerste op. Maar we hebben nergens anders zo’n mooi ontwerp gezien als dat van hem. Hij heeft ons heel goed geholpen. En de montage was ook perfect. De keuken stond in no time.’

Lees meer
Stijl Modern / Kookeiland
Vorm Kookeiland / U-vorm I-vorm
Kleur Wit / Brons
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Josbert !

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Josbert
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ