Maak een afspraak
Strak en moderne witte keuken met houten elementen
Meer foto's

Strak en moderne witte keuken met houten elementen

‘We wilden heel graag een echte leefkeuken in ons nieuwe huis, erg gericht op de tuin. We hebben best een poosje gezocht naar de juiste indeling om alles een plek te geven, maar het heeft met de hulp van Van Manen Keukens heel mooi uitgepakt. Het past allemaal precies. We genieten er elke dag van!’

De nieuwe, moderne witte keuken met kookeiland van Margreet en Jan is dan ook met recht het hart van het huis geworden. Centraal in de inrichting en volmaakt geïntegreerd in het interieur. Waarbij het mooi is om te zien hoe een prominent hoogglans wit kookeiland en een kastenwand in hoogglans wit heel subtiel opgaan in de omgeving, dankzij zachte tinten op de muren en warme houten elementen.

Witte keuken met houten accenten: eigentijds en toch strak

Het keukenontwerp is eigentijds en strak. Daar dragen de greeploze kasten en laden (de enige bescheiden greepjes zitten op de koel-vriescombinatie in de hoge wand) aan bij, evenals het dunne werkblad van composiet. De ombouw om de hoge kasten en de royale verlichte nis met de koffiecorner zorgen ervoor dat de leefkeuken nooit te ‘massaal’ wordt, terwijl de houten achterplaten in de nis en bij de barstoelen de gezellige uitstraling benadrukken. Margreet en Jan zitten regelmatig aan het eiland, gezellig met een glas wijn tijdens het koken.

Ze hebben een Quooker, een Bora inductieplaat met geïntegreerde afzuiging en een Pelgrim-oven met magnetron- én stoomfunctie. ‘We hebben net afgesproken dat we gaan beginnen met stomen’, lacht Jan. ‘We waren er nog niet aan toe gekomen.’

Ontwerp en montage

Ze bezochten een drietal keukenzaken en kregen bij Van Manen Keukens het beste gevoel. ‘We kregen er het meest onze zin’, zo omschrijft Jan het gevoel. ‘Met Josbert hadden we een fijne klik, hij hielp ons goed onze ideeën te vertalen in het ontwerp. De installatie was ook naar tevredenheid, absoluut. De keuken stond er snel in. Er zat een kleine transportbeschadiging in een van de onderdelen, maar ze namen meteen zelf het initiatief om dat op te lossen. Dat was erg goed verzorgd.’

Lees meer
Stijl Modern / Kookeiland Tijdloos
Vorm Kookeiland /
Kleur Wit /
Koken Inductie
Afspraak maken? Inspiratie magazine aanvragen
Moderne keuken met een kookeiland | zijaanzicht | van Manen Keukens

“Alles komt samen in deze moderne keuken van Van Manen Keukens. Hij is functioneel, heeft volop gebruiksgemak en een mooie uitstraling met een prachtig eiland. De service was uitstekend en ze dachten goed mee!”

Henrik en Kim Bekijk de foto's
Landelijke keuken met kookeiland | vooraanzicht | van Manen Keukens

“Van Manen geeft waardevolle adviezen. Ook het plaatsen van de keuken ging uitstekend. Wij zijn ontzettend blij met onze landelijke keuken met kookeiland en alle benodigde kookapparatuur.”

Martin en Jolanda Bekijk de foto's
Een eigentijds en landelijke keuken - Van Manen Keukens

“De samenwerking was heel prettig, alle afspraken werden nagekomen. En Van Manen Keukens kan alles op maat maken; dat maakt de kans dat je slaagt erg groot!”

Sandra en Frank Bekijk de foto's

Meer weten over deze keuken? Vraag het aan Josbert !

  • We hebben graag persoonlijk contact
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Showroom met veel inspiratie
Josbert
Afspraak maken
X

Wij zijn geopend! Plan uw afspraak voor gratis keukenadvies op maat. Let op: Wij nemen contact met u op om de afspraak definitief te bevestigen. Geen reactie gehad? Bel ons dan gerust.

  • MM slash DD slash JJJJ